• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

jednostavan41

ma ova me kruska oraspolozila pravo i onda naletim dole na sestoguza,cekam u redu sa jos jedno 300 ljudi a niko nista nit govori nit.... ma nemogu da se nerviram, a treca slika je stanje staze sto sam sa zice skino prije nego se iko spustio jer sam u drugoj korpi bio kad su pustili,nemojte me svatiti kao kriticara,na forumu sam svaki dan,pratim sta je dje je kamere otvaram, dobijem prostora potegnem 160 kilometara OVIH NASIH  PUTEVA   potrefim prelijep dan i onda neke budalastinje i nebuloze,svatite ovo kao pokusaj pozitivne kritike da se ti koji rade samo malo ,malo vise potrude, a  uprava treba da prepozna ako je neko dosao na posao da mu prodje rani dan tome i nije mjesto na poslu,treba to posteno i odraditi,
oprostite molim vas sve ,ne zelim da me upisete ko neku tuzibabu i klevetalo ali bih dao sve da unaprijedimo i stvorimo sto bolje uslove za sve nas.Usput prosle sam godine potrefio jedno 3 puta magla mecava uslovi nikakvi......boze moj planina je to ma nisam se sekunde ni na sta pozalio to j e izvan nasih moci, kad jahorina ponudi svu svoju ljepotu za uzivanje tad se treba i dodatno potruditi da svaki od onakvih dana kao sto je bio jucer ostane dan za pamcenje....
da znam - znao bi

jednostavan41

nije mi prosla ova slika u proslom postu, fali snijega prije nego je ijedan skijas se spustio..... mozda ja pretjerujem ako pretjerujem prosvjetlite me molim vas
da znam - znao bi

jednostavan41

al me je kruska oraspolozila  ebiga............
da znam - znao bi

HeAd

jbg..i ja sam se bio iznervirao za sestoguze...imam osjecaj da su u najmanjoj brzini i stalno nesto staju...pa majku mu...te sam se onda prebacio na dvosjede gdje nije bilo nikoga i milina Alan Ford zicara al se ne ceka...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

adrenalinbn

pa ko bi vama ugodio???
ima jedna stara izreka koja kaze: " R'ðavom k.... i dlake smetaju'' 

vip-jahorina

6sjedi Ogorijelica imaju problem sa zimom?!?
Naime kad je hladno, onda im lede krope tj lezajevi  (:smijeh:  a kako se najvljuje zima i do -26 moguce je da ce u narednih par dana biti problema sa 6sjedom Ogorijelica 1.
Vrhunski uradjeno! Ipak se moraju posvetiti oduzimanju skipasa. To je najvaznije.

Sva sreca imamo vrhunske uslove ove godine tako da manje oc zavisimo   austin:(

@jednostavan41
Zato smo mi i izmislili krusku

DekiDeki

Quote from: HeAd on 30 January, 2012, 08:40:46
jbg..i ja sam se bio iznervirao za sestoguze...imam osjecaj da su u najmanjoj brzini i stalno nesto staju...pa majku mu...te sam se onda prebacio na dvosjede gdje nije bilo nikoga i milina Alan Ford zicara al se ne ceka...

Alan Ford ¾ièara!     :bravo::( 
Genijalno! A izgleda da je 6-sjed na Ogorelici pravio Superhik!
Ne mogu se sva vrata otvoriti kljucem, neka moraju i glavom!

HeAd

sramota je da prije stignes dvosjedom nego sestosjedom  (:smijeh:
jbg..pare poreskih obveznika...mozda su ovo sestoguzi predvidjeni za dubai  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina

alan ford zicara  (:smijeh:

Prihvata se headov prijedlog. Ovim krstimo stare dvosjede u ALAN FORD Zicare
ole

Kako cemo nove? Dubai 1 i Dubai 2?

anger

Subota 28.01.2012 = superb!
Furali po Praci dok nije "popustila" a onda Zeljo/Olimpik koji su bili savrseni!

otrov

bravo Deki bravo anger. Hoce li biti sta za kalendar?
share it with friend or two