• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

MarijaBB

Quote from: HeAd on 07 February, 2012, 18:57:22
Sta reci..kakvu posluhu porati  ;D...u Banja Luci je u zadnjih dva sata palo 15 cm novog snijega...totalna katastrofa jedva auto parkirah..ciste se samo glavne ceste, snijeg i dalje pada, a najavljuju od petka jos vece padavine...sutra ogroman minus...mislim realno da je cijela BiH pod elementarnom nepogodom...ovi Slovenci sto se spremaju na Jahorinu mogu samo da kazem sretno ali nek se neljute ako gore zateknu da vertikalni transport ne radi ili ako  izmrznu ko rasada  ;D

Ima se, moze se. I auto se vozi po ovom kijametu :)

jednostavan41

ima sad neka emisija na tv federalnoj u pola devet o olimpijadi,to je onaj serijal za svakog po nesto-robna kuca tako nesto
da znam - znao bi

Mega Deki

A dje ima pivo za evro, da znam kad dodjem. Ha ha.
Kam gi slike danasnje. Slabo se radi.
Ja bi postavio neku al ga nema moj aparat. hug:(
Mega Deki

HeAd

kod mene je euro malo skocio ovih dana   (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

imal koga na Jahorini mi smo u royalu imal kakva festa u vasoj blizini javnite da doletimo ovdje ce nas dokrajciti ova rakija

HeAd

Toliko vam je zanimljivo u rojalu ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

vip-jahorina

Meni je zao ste se manje javljam, ali dansu me je prvo ©pan (slovenci znaju), pa onda Dale i na kraju Brera u unistili. Ja sam im sve ovo zampamtio, upisao ih u crnu knjigu.

Salu na stranu, bio sam na vrhu maloprije, merio temp., pokaza mi - 29!
Nameti, snijeg, danas samo liftovi radili, oc se boji jucerasnjeg  smrtnog slucaja, po meni ispravno.

Nisam se usudio fotoaparat da vadim da se ne smrzne. Inace staze su ok....

Schomi77

ako sam mogao skijati na -25 na visini od 3200m gdje je sigurno jaci vjetar onda mogu i na jahi na -30! vala eto me u naredne dvije sedmice nekad pa kom obojci kom opanci  8)

jednostavan41

evo u tuzli -20 gledam na jahorini izvedrilo nesmijem ni pitat kakav je minus
da znam - znao bi

HeAd

uh sunce na Jahorini...minus jeste ali je fenomenalno...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

looka

©ta reæi? Kakvu poruku poslati? Kome?  :P
STEFAN PUT svima koji idu gore i u¾ivajte! Danas ako ¾ice ne budu radile organizovaæemo proteste na Jahorini!

bang

Sta reci ..... slika zaista govori vise od 1000 rijeci .... nema razloga da zice ne rade, a ja sam se izgleda posteno zeznula sto sam slobodan dan uzela sutra  >:( >:( >:( >:(

bang

Uzivajte svi koji ste gore .... i za nas koji nismo