• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2012 - 3. dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2012, 23:38:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

AndUp

Prvo pozdrav svim forumasima, vidim da ste aktivni i to je super..
Nikad do sad nisam bio na Jahorini, ali ako bude sve po planu,, eto mene u nedelju tamo.. Citam ove postove nove i vidim da liftovi slabo rade, to me bas obeshrabruje.. Takodje, jel zna neko kakvo ce biti stanje u nedelju, tj ocu li se moci kolima uspeti u jahorinu..?  :-[

skiDeki

@ AndUp

Dobrodosao hug:(

Za sad je sve prohodno i ako ne bude nekih velikih padavina, tako ce i ostati. Uostalom situaciju mozes pratiti na forumu, jer se ovde objavljuju informacije iz prve ruke...
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

adrenalinbn

otrov

kakve su ovo padavine opet? ko je ostao na krovu tarlahati j... mu otpala !!!
share it with friend or two

Mega Deki

ha ha. KOLAPSSSSSSSSS se to zove. Ja sam tarlahao jos u Novembru i izgleda da sam preterao. Planiram doci polovinom marta pa reko za svaki slucaj. A sad vidim da mozda bude i kraj marta. ha ha.,
Sta je sa SKI - INFO.
Cini mi se da vise nije info...
Mega Deki

bang

Kazu da je tako hladno - 38 na vrhu, zato nije cudo sto zice ne rade

bang

otrov

molim da se bangu oduzme 126 poruka i da ovaj sto tarlaha sidje .. u redu je bratac napadalo je dosta

lola

juhuuuu i mi kreæemo sutra ujutro definitivno pa kud puklo ole ole

skiDeki

STEFAN PUT Lola, da bezbedno stignete, udobno se smestite i uzivate ole
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

otrov

izlazim iz kuce sad pa nemam vremena da se logujem na Fb. Sutra idem da pogledam pa ti javim :)

Ivan Bgd

Quote from: bang on 07 February, 2012, 13:33:04

Ma kojih -38, ima oko -17 bez uticaja vetra , a za vetar imas jaknu pa neutralises uticaj istog   ;D

po meni slab izgovor, ako si uzeo pare za ski pas ima da radis ili vrni pare.
Bas zbog tog razloga nisam dugo dolazio na Jahu, jer sam imao utisak kao da jedva cekaju neki razlog pa da ne rade zice.
Ali  sad sam popustio zbog velike kolicine snega pa cu im pruziti jos jednu sansu za Sretenje.
Inace od svih ski centara ljudi , kafane i provod mi se tu najvise svidjaju, ali dzaba to ako ne skijam preko celog dana.

Pozdrav svima i pustajte ljudima te zice !