• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Radno vrijeme OC Jahorine: zice i liftovi

Started by vip-jahorina, 22 January, 2012, 17:51:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

raca

Najezim se kad cujem da je privatizacija rjesenje. Jednostavno nije, da je privatizovano skijaliste, gledajuci praksu privatizacija u regionu, vjerovatno ga vise ne bi ni bilo. Kao prvo, u Bosni ima dovoljno planina da se otvori jos neko skijaliste, pa ako neko moze privatno da ulaze, izvolite od pocetka pa ulazite. Najlakse je nama turistima da se preselimo na drugu planinu, a do tada dalje ruke od Jahorine. Drugo, evo jedan najblizi primjer... privatizovano je (poklonjeno u bescjenje) skijaliste na Durmitoru, i vlasnik nema para ni da ga odrzava, vec par godina odronio se jedan stub na Savinom Kuku 2 i jos ga nisu osposobili, a jedna je od najboljih staza u regionu. Trece, opet primjer iz okoline, Skijalista Srbije je javno preduzece, pa fino sve radi, ne idealno, ali sasvim solidno, nema ovih gluposti.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

HeAd

kupi privatnik...otpusti pola radnika...ovi sto ostanu ce raditi 48 sati dnevno...i utezati staze do savrsenstva...sve to moze i oc sada da uradi...samo sto ne mora da otpusta radnike ali mora da ih natera da utezu kako treba inace ce ih kupiti privatnik  ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vranex

i to je istina.. ima raznih nacina za tu privatizaciju. kad bi se to odradilo posteno i trazeci najbolju opciju za Jahorinu ne bi problema bilo. Ali je i istina da je takvu misiju nemoguce provesti na korektan nacin u ovoj drzavi. zato ponavljam da je konsorcij svih ugostitelja, hotela,prevoznika itd koji imaju interese na Jahorini jedini pouzdan nacin da se OC stavi u prave ruke.

mijat

Quote from: BL on 02 February, 2012, 09:49:54
"¾ivio drug Staljjin i njegova revolucija, ¾ivio Infobiro i njegova rezolucija".

¾ivio drug tito  ;) njega si zaboravio

DarkoN

Quote from: mijat on 02 February, 2012, 09:59:26
"¾ivio drug Staljjin i njegova revolucija, ¾ivio Infobiro i njegova rezolucija".

samo nemoj da ga posaljes na goli otok  (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

vip-jahorina

Ja sam jedno vrijeme bio za privatizaciju, ali sad znam kako bi to zavrsilo, tako da sam protiv bilo kakave privatizacije. Jedno dobro rukovodstvo moze za 2 godine, ponavljam za 2 GODINE napraviti skoro vrhunski centar od jahorine. U stvari ne mora ga ni praviti jer taj vrhunski centar vec postoji, nego samo zategnuti.
Sad je jedna briga:
Samo da ga ne uniste! Ali ako probaju, tu smo svi mi da ih sprijecimo!

borisBP

BL

Quote from: mijat on 02 February, 2012, 09:59:26

nisam, nisam, nego mi nekako blag, kamilica. za nas.

vip-jahorina

U principu, ako kogu oduzimati ski pasove, zasto onda ne rade od 9-16?
Znaci OC kaze nemoj da se ko svera, a mi mozemo raditi kako hocemo. Ne znam samo u cemu je razlika? Aha, sveraju se samo pojedinci, a zakinuti su svi koji kupe ski pas?

raca

Upravo kao sto je rekao VIP, vjerujem da bi za JEDNU godinu mogao da se digne kvalitet za 50% bez ikakvih dodatnih novcanih ulaganja, samo da se isprave gluposti kao sto je ova sa radnim vremenom.

Potpuno je nebitno da li cu ja skijati do pola cetiri ili cetiri, ako sam platio cjelodnevni ski pas... hocu da znam da se vrte zice do tada, izuzev da vremenski uslovi nisu ti koji to uslovaljavju... magle, mecave i sl.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.