• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Radno vrijeme OC Jahorine: zice i liftovi

Started by vip-jahorina, 22 January, 2012, 17:51:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Treba njima svima poslati unutrasnju kontrolu i inspekciju, pa nek se paze onda kako ce i sta raditi, ipak su velike pare dobili, a osim sestoseda koji staju nista drugo nisu uradili ili sve rade samo da zamazu oci, npr cistili staze od kamena!! Da dva ipo dana par ljudi pokupili par kamencica i onda pustili u javnost "intezivno radimo na uklanjanju kamenja sa staza"

Ma idi bre dokle, pa nismo mi ovce

Zapravo jesmo i dalje nas sisaju >:( >:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

raca

Jbt... pricati o ovim stvarima je isto kao glumiti pokvarenu plocu, svake godine se vracamo na iste price. Sjecam se jos prije dvije godine da je izgovor bio da autobus koji vuce radnike ide u 15 i 30  :o ???  ideea:(  ;D . Dalje necu ni da obrazlazem... Ispade kao ona zajebancija za crnogorsko primorije... posaljite pare postom, a vi ne morate da dolazite svake godine, bili ste prosle godine. 
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

HeAd

pa da 4you ce nam odgovoriti na ovo pitanje kad bude raspolozen  ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina

DarkoN

posto sam juce bio preumoran da bih pisao, sada cu. gospoda koja radi na zicarama je iz dana u dan sve bezobraznija i bezobraznija. juce su pracu zatvorili u 15:20, a ogorjelicu u 15:35, to postaje pravi bezobrazluk. umjesto da produze rad zicara jer se vidi duze oni ga skracuju. kada je moj drug upitao gospodina koji radi na ogorjelici zar nije rano za poslednju voznju on je odgovorio da je radno vrijeme do 15:45 a kada smo ga pitali koliko je sad sati on se napravio da nas ne cuje. mislim da je ovo vrhunac bezobrazlika i da se ovim samo tjeraju gosti sa planine. svaki dan nam ukradu bar po jednu voznju. nadam se da ce gospodin koroman da povede malo racuna o ovome kao sto vodi racuna o oduzimanju ski pass-ova.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

vranex

bas me zanima sta ce se sad desiti kad napada.. ako i ovaj vikend ne budu radili kako treba ispasce smijesni, a raja koja ce mukom do gore se dovuci po mecavi nece biti prijateljski raspolozena ako se opet desi da se pokazu nespremni.
hocemo li ikad dobiti ikakav komentar od strane OC na cinjenicu da mi placamo da se vozimo od 9 do 16 a oni nam to pravo uskracuju. Kad mi je Koroman rekao da je stampao 50.000 flajera  u kojima upozorava na pravila na skijalistu nije mi rekao da li je odstampao jos 50tak za svoje ljude da im objasni radno vrijeme i zadatke.
ocito su imali previse posla oko megalomanske gondole i sjece sume da bi o tome mislili.

kao sto neko rece, karta je ugovor, kojim se ja obavezujem da cu postovati pravila koja OC postavlja, ali istovremeno i oni da ce postovati sve sto obecavaju kako na uficijelnim dokumentima tako i reklamama.

Za bordere, jedan mali primjer nemara je i na sestosjedu poljice, buduci da je korpa na 20cm od zemlje kad napada jako je tesko sjesti na zicaru kad je puno ljudi a da pritom ne izvrnes nogu jer jednostavno nema gdje sa bordom. A na vrhu je uvijek ploca leda, pa zar je toliki problem malo se razmahati lopatom i umanjiti rizik povrede ljudima koji plate kartu da bi proveli koji dan na snijegu?

mijat

raca

Quote from: vranex on 01 February, 2012, 10:27:47

Za bordere, jedan mali primjer nemara je i na sestosjedu poljice, buduci da je korpa na 20cm od zemlje kad napada jako je tesko sjesti na zicaru kad je puno ljudi a da pritom ne izvrnes nogu jer jednostavno nema gdje sa bordom. A na vrhu je uvijek ploca leda, pa zar je toliki problem malo se razmahati lopatom i umanjiti rizik povrede ljudima koji plate kartu da bi proveli koji dan na snijegu?

E frajeru... pa ne moze to tako, i da rade do kraja radnog vremena i jos da lopataju.

Quote from: mijat
u 16 èasova kreæe autobus i to je problem!

hahahahahah... opet autobus...  ole
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

DarkoN

to su price za malu djecu. taj autobus zna da ne krene ni do 16:30.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

4you

4you je raspolozen sad:
autobus krece u 16 i 30,nije radno vrijeme zica do autobusa,do zicara je.

vranex

znaci oni staju sa radom odlukom OC-a prije 16 sati?

mijat

ne odlukom oc-a, samoupravljanje je u pitanju  ;D ;D ;D uz preæutnu saglasnost oc-a.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

to je isto kad ti dodjes u restoran sa nekim tebi bitnim gostima konobar te usluzi narucis jelo, a kuhar kaze brate ono necu sad ce kraj smjene za nekih pola sata  3:( (koji su oni faktor u svemu tome da oni zakljucuju kad ce zatvoriti zicu  (head) (head) (head) (head) (head) (head) kad se unaprijede i zamjene mjesto koromana onda mogu odluciti da li ranije zatvoriti zice ili pustiti ljude da uzivaju za ono sto su dosli a i platili)

HeAd

zadnja voznja treba da bude u 16 h i zdravo zivio...a svaki majstor poslje radnog vremena ostane da pokupi alat...a njima je to 5 minuta...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

mijat