• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Èevapi

Started by new, 08 January, 2012, 13:27:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

new


Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

cekaj BRERIN odgovor mislim da ce ti on sve lijepo opisati :D a mozda i koju sliku postavi pravih cevapa u Sarajevu.. taj Zeljo je nekad bio vrh dok nisu poceli fuseriti na mesu i porcijama to je samo klepanje turista. Drugi put kad krenes u Sarajevo pitaj!!!!

brera


kron1010


serzinjo

Quote from: new on 08 January, 2012, 13:27:13
Dakle svakome tko doðe na Jahorinu iz daljega , nezaobilazni su i èevapi u Sarajevu, pa mi recite kakva su Va¹a iskustva ?
Naime, bili smo u ®elji i ni¹ta spektakularno se nije desilo. Mislim, da sam samo u Zagrebu jeo bolje na bar 5 lokacija. Istina je da su bili Banjaluèki u Zagrebu, ali ukusniji, veèi, a ne kao kod ®elje pola lepinje. Ostaje tu i na¹a navika, da se mrkne piva poslije , pa je i tu dojam puno veèi i bolji. Ima li kakva druga, bolja  peèenjara osim ®elje , koji je kao najvi¹e na glasu ?

Pa sam si rekao ... banjaluèki...
Mogu Sarajlije da se ljute koliko hoæe, ali banjaluèki æevapi su najbolji.  :P

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

u ostalom mogao si produziti samo 20metara ispod zelje i vidio bi veliki naslov BANJALUCKI CEVAPI i tu se ljudi dave a uradjeno je u bosanskom sitlu ofo ono sinija fazoni

new


dale


segi

zmaj,mrkva,ferhatovic,gdje god samo da nije zeljo!