• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Jahorina 2012

Started by new, 07 January, 2012, 21:35:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

new

Big_DANE

Lepo Boga mi...neki pozitivni komentari..  :bravo::( :bravo::( ...za razliku od danasnje slike kad su ljudi ostali da vise na sestoguzu!!! 

Hehehehe...datum je najjaci!  (:smijeh: (:smijeh:

Sve najbolje i dodjite nam opet!  hug:(

new

Hvala ! ©to se datuma tièe, mo¾da netko pomisli da su snje¾ni topovi u igri , pa se zaleti i u 8 mjesecu (:smijeh:

BL

Na  temi o, eventualnom, spa centru (opstina Trnovo) na lokaciji nekih 500 metara od naselja Sator neko rece kako ne bi ljudi iz Zg ili Beograda dolazili tamo. Mislim da je iz prvog posta jasno da ce gosti vrlo rado doci na svaku lokaciju gdje im  se ponudi prava usluga po fer cijeni. To je naravno mukotrpan posao ali kao sto vidimo, nije nemoguce.   

baja

skiDeki

Zaista je lepo videti zadovoljnog gosta, sve pohvale :bravo::( :bravo::( :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Marko Tadic - INSTRUKTOR

Veliko hvala od mene za ove lijepe rijeci i veliko hvala od mene za vas sve,jer vi znate da smo bili svi ZAJEDNO TIM, koji je imao isti cilj,a taj cilj smo svi zajedno hvala Bogu uspjesno savladali.

Pozdrav SA JAHORINE!!!

vip-jahorina

Moze reko ko sta hoce, sve sto ima veze sa VIP Jahorinom je Ok ... zato i moja pohvalam svim momcima i naravno Marku koji se trude da sve bude kako treba  :bravo::(

dedal

toksin

Pozdrav svima na Jahorini , kad vidim kako VIP i Ucitelje Skijanja hvale imam plan da dodem na jahorinu sa dvoje djece (7 i 10 god. ) i zenom koji neznaju da skijaju a i ja sam pocetnik ,ako nam vrijeme dozvoli od 19 ili 20  Feb. na 4 do 6  dana ,pa me zanima kako bi mogao stupiti u kontakt sa Markao Tadicem hvala ......imali ko neke preporuke za dobar smjestaj ili all inkl. ponude hvala jos jednom pozdrav Dragan

I

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: toksin on 12 February, 2012, 23:11:08
Pozdrav svima na Jahorini , kad vidim kako VIP i Ucitelje Skijanja hvale imam plan da dodem na jahorinu sa dvoje djece (7 i 10 god. ) i zenom koji neznaju da skijaju a i ja sam pocetnik ,ako nam vrijeme dozvoli od 19 ili 20  Feb. na 4 do 6  dana ,pa me zanima kako bi mogao stupiti u kontakt sa Markao Tadicem hvala ......imali ko neke preporuke za dobar smjestaj ili all inkl. ponude hvala jos jednom pozdrav Dragan

I

Ja bi vam predlozio ovaj apartman blizu je staze, sve je tu negdje u blizini poznati Slavisa u MiM apartmanu pored Vidikovca ima dobru rakiju pa se kod njega mozete otici krijepiti...

Pogledaj:
http://www.jahorina.org/apartman/vidikovac.php#preisliste

nazovite  Tel.: + 387 65 414 413 kako bi vidjeli da li ima slobodno u vasem terminu

Marko Tadic - INSTRUKTOR

Obecanje ispunjeno Drago,sestosjed na Praci je spreman,smo jos da vi dodjete kako ste obecali i ove sezone ;) ,hvala puno na lijepim rijecima,nadam se da se uskoro vidjamo i skijamo zajedno.Pozdrav sa Jahorine

toksin

Pozdrav od Dragana  i fam. Ako mene mislis Markane ja sto obecam ja se i drzim toga a djeca pitaju svaki dan kacemo na jahorinu tako nemoj da te sanjam pisi termin za djecu od 18 do 22 februara mi gore stizemo 17 feb. Ali cucemo se jos tel moj broj je isti jeli i kod tebe pozdravi brata i predraga i svo drustvo na jahorini pozdrav iz dervente
Dragan Knezevic......