• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

KOP sezona 2011/12

Started by zburkos, 23 September, 2011, 22:40:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

minjon81

Jel si je kod na kupio? Koliko para? Ja upravo se spremam za tu investiciju...

raca

Dobio sam je iz Amerike prosle godine, ali vidim sad da ih ima i u Beosportu da se kupi. U BS je oko 300 evra, a u Americi HD HERO 2 je 300 dolara.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

minjon81

Pa da... To je to! Hvala! Uzivaj na Kopu, mozda se i najavim za vikend ako ne budem morala da se seljakam nesto...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

danas sam vidio od ekipe sa Televizije sto snimaju GoPro i nakacili displej ma ludnicaaaa i jos nije samo to nego imaju i male objektive mjenjaju oblik slike tako da ne mora uvjek biti fisheye  a isto se moze popraviti fisheye u after effectu

raca

Za arhivu. :)

lega

Bili u nedelju i vozili se ceo dan. Temperatura u debelom minusu, vetar solidno jak, magla nenormalno gusta. Nismo imali srece sa vremenom sto je pored silnih finala nasih sportista doprinelo da staze budu bukvalno prazne. Iste bile perfektno sredjene, najbolje bilo na Gvoz(d)cu, gde je bilo skoro bez vetra i sa najmanje magle. Upravu tu smo se i najvise vozili sa jos par ljudi. Ledenice osnezavali ceo dan( verovatno planiraju da ih puste sto bi eventualno znacilo da su konacno uradili tehnicki prijem ovog sidra koji je ranijih godina sluzio samo u slucaju kvara sidra na Gvozd()cu). Cak smo jednu voznju provozali od vrha Ledenica. Kasnije u toku dana otisli na Gobelje misleci da makar malo izbegnemo maglu, medjutim tamo nas je sacekalo i najlosije vreme na celom skijalistu. Osim ljudi koji rade na zicarama i nas, nije bilo nikog na Gobeljama tako da smo napravili dve voznje i zbrisali nazad ka centru. Vozili sve sem Krcmara i Bele reke. Snega od 60ak cm do 120cm( mereno ubodom stapa od 125cm).
Na kraju jedna preporuka onima koji ide preko Josanicke Banje a pritom su i gladni da obavezno svrate u kafanu Velez na odlican rostilj.
Nas trojica rucali i popili po pivo za 950 dinara.

BL

raca

raca

E sad i zvanicno sve radi. Arhiva za naredne godine kad budemo gledali u nebo i cekali snijeg.  :bravo::(

borisBP

raca

http://www.infokop.net/novinski-clanci/radari-za-merenje-brzine-na-stazama.html

Ima da izginu sad na stazama...  Magnet za manijake, i to po pravilu one koji jedva stoje na skijama.

millons

Mo¾da Mijata puste da doskija (:smijeh:

mijat

Quote from: millons on 09 February, 2012, 12:13:32
Mo¾da Mijata puste da doskija (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: ne idem na kop dok sam ¾iv  ;D

raca

borisBP