• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mega Deki

Ovo se samo zovu topovi. ha ha. Kad bih vam ja pokazao topove ovo bi se momentalno nazvalo starim gvozdjem. No posto vode nema onda nema ni topova vec samo ovih igracki da nam malo mazu oci. Bice par dana skijanja to je definitivno, a onda.......
Mega Deki

MilanP

Ma bice jos prirodnog snega bre tek je poceo ;D

emirkoooo

puf:) puf:) puf:)na Bjelasnici veselo pravo :D bice najbolje skijanje gore !  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(svaka cast ZOI84  ole ole

thief

rale

Quote from: vip-jahorina on 20 December, 2011, 15:22:08
probijamo sve moguce limite  :o

Topovi rade na praci i ogorijelici 1. Na platou ispod Rajskih vrata ne jer tamo prilicno puse i nosi napravljeni snijeg.
Evo i koje slicice, a i napravio sam film, pa ako mi konecija dozvoli, ide upload!

hvala za film i slike ,valjda ce za subotu biti skijanja,pozdrav od novopecenog forumasa iz Zenice tebi i svim forumasima!!!

petarb

Koliko ima  s:nij) s:nij) s:nij) na Jahorini?I samo mozda previse pitam ali da li na Jahorini ima dosta snijega u toku januara ;D ;D ;D ;D ;D posto planiram da dodjem oko 15.

otrov

hvala za video .. odgovor na moje pitanje je tu :(
share it with friend or two

mirzza

Jel ima neka najava za dan besplatnog skijanja kao na Bjelasnici?
Bilo bi super da na Jahorini bude u petak, da se mogu oba dana iskoristiti..

vanja.t

Deki, reci raji kada je najbolje vrijeme za skijanje? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

vanja.t

Ovaj na VIP slicici je pravi etuzijasta svaka mu cast .Veliki pozdrav za njega ima pice od mene.

vanja.t

HeAd

steta samo sto nisu topovi do vrha...ovako ne znam sta predstavljaju ovo par topica sto su pustili u rad na ogorjelici...al ajde bar nek prave u tom donjem djelu podlogu ...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

skiDeki

Quote from: HeAd on 20 December, 2011, 18:29:17
steta samo sto nisu topovi do vrha...ovako ne znam sta predstavljaju ovo par topica sto su pustili u rad na ogorjelici...al ajde bar nek prave u tom donjem djelu podlogu ...
Te prelomnice su bas kriticne, dok ono iznad manje vise, moze se navuci sa strane..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...