• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

borisBP

Izgleda mi da sneg slabije pada. :'( Nadam se da gresim.

clash

Moze li mi neko reci jel naselje ''Velika Dvorista'' toliko udaljeno od ski liftova da nije preporucljivo ici pjesice na skijanje i nazad ?

bang

5km mozes pjeske jedino ako si na pipremama za bijatlon

clash

Pa bas i nisam :) hvala na info ..

Quote from: bang on 19 December, 2011, 16:44:36

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: bang on 19 December, 2011, 16:44:36

odlican odgovor :D
mada autom ti je 5-10min....
pjeske uzbrdo 30-tak min nizbrdo za 15 :D ako ima snijega po cesti ili krajem onda bez brige...

bataneoo

Gde ste prijatelji moji stari  ;D ;D Sta se radi kako je ?? Vidim na Jahi sve u fulu sneg, topovi :) samo nek nastavi tako pa se vidimo  ;D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: bataneoo on 19 December, 2011, 16:54:17
Gde ste prijatelji moji stari  ;D ;D Sta se radi kako je ?? Vidim na Jahi sve u fulu sneg, topovi :) samo nek nastavi tako pa se vidimo  ;D

oooooooo vidi vidi ko nas se sjetio ole nije ni cudo sto snijeg ovoliko pada pridruzio nam se stari vuk bataneooo

bang

brane lauda

Zdravo  forumasi...
bio sam zoboravio sifru pa se nisam mogao javljati   ::)
Snijeg pada kao lud sto je dobro. Evo pije se rakija i proslavlja sv. Nikola

Pozdrav od Brana  anan
Jahorina

acixon

Big_DANE

E nemate pojma kolika je moja sreca! :)))))  Ima li koga gore? Koliko je napadalo????? :))))

ole ole ole ole ole

MilanP

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

kad prestane padati onda ce se izmjeriti ovako je uzalud jos uvjek pada tako da iz sata u sat je sve veci i veci bit ce slika bez brige

farefare

ma ljudi do jutra ce ga u sarajevu biti pola metra ako ovako nastavi ...sto znaci da ce na jahi biti preko metra ...samo sipaj ...nek mu mjera bude da ratraci nemogu izaci ...hahhaahha ... ole ole ole ole ole ole