• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ovo ne misli prestati... isti intenzitet padanja  s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) ovo je vremenski najduze padanje od otvaranja sezone 2011/2012 izgleda ce se iduce sedmice moci voziti  ole ole ole jos ljepsa vijest je to da je 100% pusten prevoz Sarajevo-Jahorina polazak kako i vec znamo ispred Doma Armije ili ti ga Trg Alije Izetbegovica...najpoznatije u blizini mosta Drvenija (mali most)

bang

evo dnevnika negdje od 23. minute otprilike ...... staze su spremne .....hm ... nisam sigurna da je voditeljka bas iskusna da procjeni, ali vidjecemo .....

http://rtrs.tv/av/player.php?id=16081&x=1

MilanP

Zanima me vase misljenje.
Da li postoji neka mogucnost da ce sutra raditi neka zica?

bang

rale

Quote from: lakiluk on 17 December, 2011, 22:48:27
                 Evo jedne prekrasne da nas zelja mine!!!

Nichifor

Quote from: lakiluk on 17 December, 2011, 22:48:27

naravno da ne puf:)

Nichifor

Quote from: harison on 17 December, 2011, 21:31:26
ovo ne misli prestati... isti intenzitet padanja  s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) ovo je vremenski najduze padanje od otvaranja sezone 2011/2012 izgleda ce se iduce sedmice moci voziti  ole ole ole jos ljepsa vijest je to da je 100% pusten prevoz Sarajevo-Jahorina polazak kako i vec znamo ispred Doma Armije ili ti ga Trg Alije Izetbegovica...najpoznatije u blizini mosta Drvenija (mali most)

èega???   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Nichifor

ja æu izgleda i ove sezone morati da se zabijem u tebe da te malo prodrmam anan

Nerve

Dajte malo vijesti, ako ima nekog gore! U mene sve spakovano, samo da okrenem kljuè i nagazim gas!   ludzatobom:((
Haj, kolika je Jahorina planina...

loop

virujem da rade topovi na praèi, tragovi ratraka su preko mosta tako da  :bravo::(
allways stand sideways!

3d

Nerve

Haj, kolika je Jahorina planina...

loop

allways stand sideways!

Filipino

Divan prizor jutros na Jahorini,ali jos uvijek premalo snijega za skijanje.
Valjda ce ove sedmice jos zapadati.