• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Samuel Bode Miller

s:nij) s:nij) s:nij)pocelo pocelo s:nij) s:nij) come on baby samo nemoj stajat  s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

vidi se na kameri BROJ 4 kod ulicne rasvjete bas je udario  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Nerve

Vidi se da sipa.      :bravo::(                   Ima li neko gore da ka¾e koliko je napadalo?   
Haj, kolika je Jahorina planina...

jurajliska

Ajmo ljudi informirajte i nas u Zagrebu ajmoooooooooo :)

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BOJAN-BG

bogami po prognozama u narednih 10 dana mrsavo sa snegom i na jahorini i na kopaoniku

Samuel Bode Miller

I ja u tu banderu stalno gledam  s:nij) s:nij) s:nij) sipaj sipaj  s:nij) s:nij) ole

vip-jahorina

acixon

Quote from: BOJAN-BG on 17 December, 2011, 18:30:58
bogami po prognozama u narednih 10 dana mrsavo sa snegom i na jahorini i na kopaoniku

ne baksuziraj!!!!!

s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)

dooki

dolazim za NG 4 -5 dana nadam se da ce ga biti

z:s) z:s)

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

bang

neka prodje nekoliko sati pa Vam javim, ja sam trenutno na planini, na nekom seminaru...pada pada  s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)...

zver

Hahahaha Ekipa iz Zg regge bleji po jahorinskom forumu, to ipak znaci nesto!!!!!!!  ludzatobom:(( AJmo PADAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAJAJAJAJJAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ afrocool:( s:vje) s:vje) s:vje) s:vje) anan

brera

brera (:smijeh: (:smijeh:

Deki visoko si se popeo na spisku. 3:( 3:(