• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Da li su novi ratraci izlazili na s krivinu, koliko znam do sad su se vadili da stari ratraci ne mogu da sredjuju takve terene, kakvi su im sad planovi povodom toga! Vip izvlaci informaciju, interesuje me, jer ta staza ce biti mnogima zanimljiva hug:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Distorzija Misli

vucko1

Quote from: skiDeki on 21 December, 2011, 17:52:37
Da li su novi ratraci izlazili na s krivinu, koliko znam do sad su se vadili da stari ratraci ne mogu da sredjuju takve terene, kakvi su im sad planovi povodom toga! Vip izvlaci informaciju, interesuje me, jer ta staza ce biti mnogima zanimljiva hug:(

Koja ti je "S" krivna?

loop

allways stand sideways!

vucko1

Pa ako su je '84 uspeli da srede spust stazu sa starim, zutim Bombardierima JUMBO 1000, ne vidim zasto nisu mogli Kassbohrerima PB!? ili mozda tu ipak ima neka "caka"  ;)
Ovi Prinoth imaju vitla pa bi trebalo da mogu da rade na velikim strminama.... ukoliko imaju ankere za koje mogu da se zakace    (:smijeh:

loop

allways stand sideways!

vucko1

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

jbg, gde je ovo?

ovako ce da sljakaju ovi novi:
http://www.youtube.com/watch?v=pMCIvWjwnOY

farefare

hahahahahaa ...samo ko ce prvi da iznese sajlu ...mogli bi ovdje napraviti neke opklade pa ko izgubi nosi sajle za ratrake ...hhahahaahahah .... :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( ole

acixon

vucko1

ma sajlu nose sa sobom, nego ko ce da izadje da je veze.... za neku jelu   :bravo::(

loop

hahah ovo je u US, veza je kralj sajlu upravo za stablo, iscupa stablo i evo rezultat :D
allways stand sideways!

farefare

hahahhahahahah moramo smisliti nesto vec ...a dotad neka sami  anan anan anan ...e al oni u US nemaju ovakve jele ko mi ...nase stoje cvrstoooo....

vucko1

loop

allways stand sideways!