• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jurajliska

Da,naravno da imaju problema kad su glupi i kao nemaju love za to popraviti,ali sada ce ga najvjerojatnije isprazniti jer pucaju svaki dan i noc radi svjetkog kupa.Ma budale

milos-rogi

jurajliska

DarkoN

Quote from: Monstrumko on 19 December, 2011, 11:16:47
Quote from: DarkoN on 19 December, 2011, 11:10:29
ma samo nek on nastavi padati nece li konacno poceti skijanje ove sezone.
Da nam karte ne propadaju u ormaru... ;D
krajnje je vrijeme da malo skijamo. jedva cekam. ako sve bude ok za vikend idemo.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Nichifor

Quote from: BOJAN-BG on 19 December, 2011, 10:37:23
al ce biti dobre staze za vikend ali ce zato biti i guzve

ja kontam da neæe biti gu¾ve, jer je Bo¾iæ, mada pitanje je koliko ljudi praznuje. ja sam rezervisao od vikenda, mora se amphibia probati konaèno.

MilanP

Ja ipak mislim da ce biti guzve, ipak ce to biti prvi vikend skijanja ;D ;D  s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)

HeAd

dovoljno je da dodju ljudi iz regiona..i puno  8)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Radiohead

Ovu kameru u rajskoj bi trebalo drugacije okrenuti ili vraiti kod ace,evo vec je zatrpao snijeg, a i kad je suncano ne vidi se jer je okrenuta prema suncu...
Prijedlog samo, nije kritika hug:(

boardherc

zna li itko za bjelasnicu kakvo je stanje hoce li raditi staze sutra??

Bracanin

Koja je trenutna situacija? Koliko ima snijega?
s:vje) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) ole ole ole ole ole ole ole ole

MilanP

Snega ima, al trenutno ne pada :D. Po prognozama oko 13h bi trebao ponvo pocet padat!

Bracanin

MilanP

vip-jahorina

Pada i dalje, intenzivno, ljepi se sniejg, jos je polumokar. Ratraci su bili na stazi sinoc, predpostavljam da ce i veceras.
Topovi su radili jucer, sad ne rade. Predpostavljam veceras.

MilanP

VIP-e hvala na informacijama!! Sta je sa kamerom na ogorijelici??