• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

kron1010

Svi smo mi ovdje samo obièni ðankiji navuèeni na bijelo  regge  A oèito nam je ponestalo narkotika pa smo u "krizi" A ta bijela droga nikako da krene padat veæ jednom ! ! !

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

FreakBL

Quote from: kron1010 on 14 December, 2011, 20:14:13
  Svi smo mi ovdje samo obièni ðankiji navuèeni na bijelo  regge  A oèito nam je ponestalo narkotika pa smo u "krizi" A ta bijela droga nikako da krene padat veæ jednom ! ! !

Joj kad bi gudra padala sa neba.....  austin:(
Volim snijeg pa makar i na razglednici.

skiDeki

Prognoze su opet optimisticne sto se tice padavina i minusa za naredni period!!! :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

samo da vise udari pa da se krene na skijanje

serzinjo

Napokon poèinje zima. Samo da napada do 24.12. pa da pokrenu ¾ice. s:nij) s:nij) s:nij)

kron1010

Ne mogu da vjerujem da nema nikoga cijeli dan ................

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ghost Taz

Ima li koga na jahorini i pada li sta , posto u Sarajevu lije kisa evo jos malo pa ce i snijeg

ISO

DarkoN

samo da hoce nastaviti i da ne prestane do jutra
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

bang

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole

Big_DANE

Ghost Taz

:o :o :o :o :o  Sve sto je lijepo kratko traje , prestao je padati , smrc , smr smrc   :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o