• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Samuel Bode Miller

ludzatobom:(( s:nij) s:nij) s:nij) ludzatobom:(( s:nij) s:nij) s:nij) ludzatobom:(( s:nij) s:nij) ludzatobom:(( s:nij) s:nij) s:nij)

HeAd

a ludih prognostièara...jedan dan kaze past æe 30cm...drugi past æe 1cm...nema smisla...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

bang

A bilo je vrijeme da konacno i imamo malo vise snijega, pa da pricamo o necem drugom ovde  ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole a ne samo kad ce , hoce li, ima li ..... sad kad ga bude jedno dva metra, pa kao u prici....milina

loop

allways stand sideways!

jurajliska

Meni se isto cini da je! Kao da je napucano! :)

brera

Quote from: vip-jahorina on 13 December, 2011, 15:27:27
Nova lokacija kamere je Rajska Vrata!!Imaju struje preko cijele godine, a i vide se oba lifta i obroci svih staza u Rajskoj dolini. Ono sedlo izmedje dva brezuljka je S-Krivina.
Lokacija super, na kafanèe!! Samo èe ujutro i dopodne smetati sunce. 8)

Mox

Quote from: HeAd on 14 December, 2011, 08:07:20
a ludih prognostièara...jedan dan kaze past æe 30cm...drugi past æe 1cm...nema smisla...
Ludo je vrijeme  :D ... Snijeg je najteze prognozirat, pogotovo koliko ce ga napadat...
Karte prije 2 dana(za subotu) su nemoguce dobre bile, snijeg vise od 30cm a danas manje od 10cm..
Sta reci?! :P Al' ja sam optimistican i nadam se da ce do utorka fino snijega pasti, te da ce se naredni vikend skijat.  s:nij) :bravo::(

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

3d

MilanP

s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) ole ole ole ole ole ole ole ole s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)

serzinjo

Snijega æe biti, samo pitanje da li dovoljno za otvaranje sezone.
Imam osjeæaj da kad god pogledam prognozu na njoj sve manje i manje snijega.

MarijaBB

ma sajtu Javnih nabavki BIh ima raspisan tender za nabavku sestosjeda:

Набавка исклопиве шестосједе жичаре Скочине капацитета 2000 путника на час са могућношћу повећања на 2400 на час..............

Radiohead

to je garant za liniju vijecnica-bistrik jer zimi minibus ne moze da se popne gore
ma n..... i njih i njihove nabavke
od te rijeci tender sav se ospem odma

Big_DANE

Quote from: MarijaBB on 14 December, 2011, 15:46:50
ma sajtu Javnih nabavki BIh ima raspisan tender za nabavku sestosjeda:

Набавка исклопиве шестосједе жичаре Скочине капацитета 2000 путника на час са могућношћу повећања на 2400 на час..............

Ima li kakva info u vezi sa sestoguzom na praci ?