• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini - pocetak sezone 2011 - 2012

Started by vip-jahorina, 06 December, 2011, 13:13:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

MilanP

Zajebi virtuelnu kafanu :D
Napicu se u pravoj :D
Ako bog da bice i kontrola u Real life :D

jurajliska

Ljudi,ima li tko kakvih obavijesti kada bi mogle poceti raditi ski staze? Ja bih trebao sa ekipom doci na skijanje 7.1 ali razmisljamo da li se uopce isplati posto vidim da gotovo niti nema snijega :(

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

MilanP

Evo po prognozi sutra ce pasti malo snega :D

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

goga-24

dakle, sve je zatvoreno?
ima li netko informaciju kako ce biti za iduci vikend? hvala

loop

allways stand sideways!

Big_DANE

Quote from: jurajliska on 11 December, 2011, 10:41:41
Ljudi,ima li tko kakvih obavijesti kada bi mogle poceti raditi ski staze? Ja bih trebao sa ekipom doci na skijanje 7.1 ali razmisljamo da li se uopce isplati posto vidim da gotovo niti nema snijega :(

Evo OC javlja da ce ski centar JAhorina poceti sa radom CIM PADNE SNEG PRIRODNI NARAVNO! Nismo vidoviti da znamo oce li biti 7.januara snega! Svi se nadamo da ce biti!

Poslusaj iskusnog tarlahaca iiiiiii TARLAHAJ!!!!

Quote from: lakiluk on 11 December, 2011, 11:51:19
Evo po prognozi sutra ce pasti malo snega :D

Stvarno mislis da ce tih 10cm snega biti dovoljno da se skija?!?!

Quote from: goga-24 on 11 December, 2011, 11:56:18
dobila sam informaciju da je od danas skijali¹te otvoreno i da rade staze...na kameri nista ne vidim...ima li tu istine???

Ne znam ko je tebe zafrkavao??! 

pogledaj kamere pa sama proceni i javi nam sta mislis :)  >>>> WEBCAM JAHORINA  

Rade kamera br.3 (ogorjelica)  i kamera br.4 (poljice )!

goga-24

jao, strasno...eto, nadajmo se da ce biti snijega...

kron1010

lakiluk,èestitam na ispitu !  ©to se tièe snijega.....ja vidim samo da treba srolat  regge i èekat...:!

skiDeki

Od sledeceg vikenda se najavljuju cesti "zimski" cikloni, tako da je vrlo moguce da se ovaj scenario iz yr.no prognoze ostvari, takodje moguc je i prvi sneg u nizim predelima s:nij)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: serzinjo on 11 December, 2011, 16:27:36
http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herzegovina/Republika_Srpska/Jahorina/long.html
ovo me ba¹ obradovalo, izgleda da æe napokon biti malo ozbiljnijeg snijega, po¹to ja planiram na Jahorinu za vikend od 23-25.12.
s:nij) s:nij) s:nij)

Ta prognoza meni nikad nije bila pouzdana...sto se tice duzih perioda...mada nijedna nije...al ova pogotovo... ovo sto pise da ce pasti to je mizerno kolko treba da bi se iole skijalo!  regge
Ako ne osposobe topove pa puste ogorjelicu ... slaba vajda...al adje da tarlahamo valjda cemo nanijet nekog snijega! :)))

ole ole