• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana: "DVA BRATA I PIJANI BRERA"

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 03 November, 2011, 19:22:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

Moze, ja sam za, ali zauzvrat mogla si nam napeci malo onih tvojih cuvenih ustipaka ludzatobom:(( ludzatobom:((
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

Znaci, doneses dobru vijest i opet moras rintati........... ee moj zivote........

skiDeki

Ma dajj, znam da volis da peces ustipke (l) (pizza) (pizza)

DarkoN

posto se u ovoj kafani placa u eurima mozes slobodno da pijes za nula maraka  devil:( devil:( devil:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Tura za sve, konacno je poceo da sipa na Jahorini s:nij) s:nij)

dale

DarkoN

evo i mene da okrenem turu. ili je mozda bolje da je viknem? ma ne hare ce da vikne.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

hare red je da i ti viknes turu i da pustis hajdemo u planine.

skiDeki

DarkoN

bar toliko. a ako se ovako nastavi mozda i vise...

Big_DANE

daj ne radi mi toooooooooooooooooooo :)))))))))  padaj padaj... :)))))))))

DarkoN

toooooooooooooooooo haaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeee. opleti salove i sarene kapice ....

drm

Od mene tura, dok ovi èitaju prognozu da popijemo pa na stazu  ole

skiDeki

DarkoN

hare ako moze ritam nereda- put beznadja ili kerber ratne igre za jedan spust u mislima sa ogorjelice do dna prace. sad lijeve ili desne nije bitno.