• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Smje¹taj za 3 osobe (2 odrasle + mala-6 godina)

Started by josi, 13 October, 2011, 13:47:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.




Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ehh da je u pitanju bordanje moglo bi se :D ali necete pozaliti ako kontaktirate vip skolu koja je naucila skijase od nule i usavrsila za samo kratak rok, s tim da skijas/ca dobije i diplomu ...sretno i vidimo se,, opet we  (L) Slovenia



BL

@josi

preporuèujem Vam da, dok ste na Jahorini, obiðete i peæinu Orlovaèu. Nije spektakularna, kao npr. Postojna ali mo¾e biti interesantan izlet poslije dana na snijegu. Nadam se da æe biti otvorena za posjete i ove sezone. Mislim da je cijena izleta bila devet evra po osobi. 


dooki

Sto se tice mina to je s druge strane Jahorine daleko od svih pesackih i skijaskih staza to ne treba da te brine

josi

Nekako se odluèujemo za Dva javora!

E sad ne znam; da li da uzmemo polupansion ili samo noèenje sa doruèkom, pa da idemo na veèeru nekad vamo nekad tamo (da malo mjenjamo lokacije za veèeru). ©ta preporuèujete? Kakva je hrana u Dva javora i kakva je lokacija hotela?

mijat

dva javora nisu u ponudi vipa jahorina ili mi se samo èini  regge

BL

Quote from: josi on 23 November, 2011, 12:56:48
Nekako se odluèujemo za Dva javora!

E sad ne znam; da li da uzmemo polupansion ili samo noèenje sa doruèkom, pa da idemo na veèeru nekad vamo nekad tamo (da malo mjenjamo lokacije za veèeru). ©ta preporuèujete? Kakva je hrana u Dva javora i kakva je lokacija hotela?

Bio sam nekoliko puta u Dva Javora i bio sam zadovoljan. Planiram opet. Mislim da imaju dobar odnos kvalitete i cijene. Ja sam uvijek uzimao polupansion. (Eksperimentisao sam okolo sa ruckom.) Hrana je solidna. Prilicno standardna. Dorucak birate na licu mjesta, od nekoliko ponudjenih kombinacija - naresci, jaja na sto nacina, namazi, dakle prilicno klasicno. Veceru birate vece prije od tri ponudjena menija. Kolicinski je OK, nisam nikada bio gladan, a nije da ne mogu pojesti. Sobe su tople i namjestene osnovnim namjestajem. Kupatila su sa tus kabinom. Sve je manje-vise novo. Ponekad sam imao problema sa dotokom tople vode ali se to uvijek sredilo na kraju. Imaju TV sa kablovskom (nisam siguran da nude i slovenacke kanale :(.) 
Smjesteni su nedaleko od sestosjeda  i dvosjeda Ogorjelica. Da bi dosli do staza trebate malo gurati po rubu cesti pazeci na aute, sto nije uvijek najlakse ali je to samo par desetina metara. Kada zavrsavate skijanje mozete na skijama doci do hotela sa druge strane, sve je nizbrdo. Hotel ima rental i trgovinicu u prizemlju. Mislim da imaju i bilijar i masazu ali nisam koristio pa ne bih da tvrdim. Inace, Ogorjelica je mirnija u odnosu na Poljice, manja je guzva.
Eto, valjda je pomoglo. Pozdrav.     

HeAd

dobro si to opisao BL..i po meni je ok :) narocito mi se polozaj svidja  :bravo::(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

BL

 i meni polozaj Ogorjelice vise odgovara.

@ josi
Zaboravih napisati da sa prozora restorana a uz malo srece i sobnog, imate pogled na pocetak skijaskih staza na Ogorjelici, pa vidite kada sestosjed proradi. To bas volim. Umjesto hi tech displeja i cctv info-kanala samo provirite, jos u pidzami, sa kreveta i odlucujete da li da izlazite na snijeg ili nastavljate sa izlezavanjem :).