• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Bjelasnica sezona 2011/2012 - stanje

Started by vip-jahorina, 21 September, 2011, 12:06:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

acixon

ma da nece slucajno odgoditi  ;D
hvala na info
sutra sam gore pa da vidimo sta kaze bjelasnica   anan anan anan anan anan

3d

A zna li iko hoce li sutra biti pasulja i rakije na otvorenju  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

anan anan anan anan

acixon

pisalo je da ce biti hrane i napitaka  ;D

thief

Na Bjeloj dobro danas. Ko je uranio i izbjegao guzvu. Na trosjedu se cekalo oko 45min od 11h. Prije 11h cekalo se oko 15ak min. Radili su trosjed, x, y , k1 i heliodrom. Heliodrom i Y povremno stajali iz nekih razloga samo njima znanim. Staze vrhunske u gornjem dijelu snijega ko u priči. Na spojevima nesto sitno kamenja al zanemarljivo. Narodno veselčje pocelo oko 14h mi tad razgulili, sve u svemu nama dobro bilo.  ::)

DarkoN

Quote from: thief on 24 December, 2011, 15:35:49
Na Bjeloj dobro danas. Ko je uranio i izbjegao guzvu. Na trosjedu se cekalo oko 45min od 11h. Prije 11h cekalo se oko 15ak min. Radili su trosjed, x, y , k1 i heliodrom. Heliodrom i Y povremno stajali iz nekih razloga samo njima znanim. Staze vrhunske u gornjem dijelu snijega ko u prièi. Na spojevima nesto sitno kamenja al zanemarljivo. Narodno veselèje pocelo oko 14h mi tad razgulili, sve u svemu nama dobro bilo.  ::)
sve kao sto je thief napisao. sve u svemu vrhunsko skijanje na bjelasnici danas.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

boze boze ... Na trosjedu se cekalo oko 45min od 11h. Prije 11h cekalo se oko 15ak min.

Gore ako odem najvise cu vremena provesti u parku od kluba, ponesem litar kerozina, koju mezu, stolicu na rasklapanje i zajebavanje sto bi se reklo POVAZDAN

vidi mojih bordera 4 slika...  :'( :'( :'(

dan.ko

Ljubitelji pow-a su danas uzivali

a i karvinga isto tako

Sasvim solidno za prvi dan sezone.
Kasnije je guzva pokvarila ugodjaj, iza 11h.
Sve u svemu vrijedilo je otici.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ludzatobom:(( vjerujem da je za sve bordere puderisanje najbolja stvar sto postoji  :-* odlicne slike ove prve pogotovo :D

BOJAN-BG

lepo nema sta,ali da cekas 45 minuta u redu stvarno je previse

acixon

super bilo al je guzva bila ogromna,kod trosjeda ko da skijas u Pekingu!
evo koja fotkica  ;)

acixon

e da ostala je i jedno ostecenje na bordu,malo ozbiljnije,za uspomenu i dugo sjecanje  :'( :'( :'(

emir

Skijanje u ova 3 dana odlicno, staze odlicne kad se vidi koliko ima snijega, grah na otvaenju mrak  ludzatobom:((
http://balkans.aljazeera.net/video/pocela-skijaska-sezona-na-bjelasnici evo kako je to sve izgledalo,fina reportaza  :bravo::(  (nisam ja ovaj emir da se zna hahahahahaa)

emirkoooo

a veceras veselo na Bjelasnici,staze nikad bolje nisu ni bile,topovi rade i tako to :D ZOI SVAKA CAST :) puf:) puf:) :bravo::( :bravo::( :bravo::(