• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana: "Bolje kod nas nego preko puta"

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 August, 2011, 16:03:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Nemoj sad tu mi smo ovo, mi smo ono....
Idemo na dvoboj, pa ko izgubi, placa, Moze hug:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

dobro jutro, ponedaljak je i kreæemo u nove radne pobede. klasilka je na stolu  ;)

skiDeki

brera

brera

skiDeki

nao sam da ce se Breri svideti ideja 8)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja samo potpisem i idemo dalje  regge  (:smijeh: mada tesko cete izdrzati sa nama... samo nemojte da opet breri nosim jaknu u apartman vec mi je dosadilo :D preci ce mi u naviku pa cu svaki put iza sebe pogledati imal kakva plavkasta jaknica kao ono sto bi se reklo baby blue bloje  (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uh ali sam zaboravio da pocastim sve tako sto viknem turu piæa ili pièa..postao sam daidza po drugi put ovaj put je mudonja  (:smijeh: ole ole ole ole ZIVJELI

looka

brera

Quote from: harison on 03 October, 2011, 19:17:18
uh ali sam zaboravio da pocastim sve tako sto viknem turu piæa ili pièa..postao sam daidza po drugi put ovaj put je mudonja  (:smijeh: ole ole ole ole ZIVJELI
Èestitke, daid¾a Harislave. hug:( Prenesi èestitke i pozdrave Almi. :bravo::( :bravo::( :bravo::(

DarkoN

cestitke hare. sve naj naj. sad moramo popiti bar po jednu u to ime.  ole
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: harison on 03 October, 2011, 19:17:18

Cestitatisimo! :))))))))))  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Big_DANE

Da sljustim koji jelen pa na spavenje...kad nema nikoga! :P

lola