• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana: "Bolje kod nas nego preko puta"

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 August, 2011, 16:03:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

minjon81

vidi, vidi, al je bilo druzenja... Ne stignem par dana da se pojavim na forumu i propustim svasta!

mijat

opa, vidi minjonèe, tebi isto nudim kao i ser¾injici  :-[ gratis je muzièka ¾elja: ide mile lajkovaèkom prugom  ;D ;D ;D

minjon81

opsa, ti Mijate znas da sam ja plava ili u prevodu, nisam bas razumela sto meni ide Mile?

skiDeki

Ako neces da ti dodje Mile, evo docicu ti ja (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

minjon81

Ide Deki Lajkovackom prugom...  (m) (m) (m)
:DD (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

oo pozdrav ljudstvo, DEKI dok nisam zakasnio zakljucaj se eto brere prvo do tebe a onda po mene ima da nas izlema ko zivinu moramo smisliti nesto na hinjaka kako bi ga zahebali s ledja mislim da to voli al sto jest lafcina moze izdrzat podosta (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  a usput  ja cu caj  (tea)

serzinjo

Ko je tra¾io muzièku...

http://www.youtube.com/watch?v=ABu9_00T0Xw&feature=related

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ovako je izgledao put do Slovenije:

hvatanje ribe

uhvacena riba oko kao lavor

malo se pazilo na mene: (brera gledaj kako se to radi, a ne kao ti noktima mi izgreba ruku ima negdje slika hmm)

pozor na kapu:

IZGUBLJENI u Sloveniji u potrazi za Brerom a njega nigdje

zatim je mijat pokusao uhvatiti signal da zovemo breru na koje pice

i nakon poziva brera se nije pojavio na picu, pa smo se morali snalaziti gdje ko da spava

mijat

i tek pred noc dok sam razmenio par poziva dosao je brera jedva nas pronasao i od nekud nam doneo cevape i meso hari nam se smrznuo pa sam ga ja hranio

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

jos pa od mene: dane i GoPro

deki kao zakucava  ;D

a i odlicno pravi pasulj uhhh 3 tanjira sam zdrmao

skiDeki

Mislim da pored ovakvih slika nema potrebe za komentarima, samo ne znam sta ce Brera reci regge
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

sta ce reci i on je uzivao pogotovo na pogledu na novi sad i onaj crveno bijeli dimnjak