• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana USPUT

Started by skiDeki, 18 May, 2011, 19:58:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

brera

BOJAN-BG

brera opet pijes sam u kafani

brera

BOJAN-BG

sto jes jes treba pomoci prijatelju kad je u problemu  ;)

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

samo na viknem TURU PIÆA ili PIÈA  devil:(

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

joj kladio sam se na Dom¾ale igraju protiv Gorice...ako padnem ima da breru zaposlim da bude maskota jahorine s par modrica na glavi a bio bi dobar fol i gips oko ruke....de usput mi reci kakvi su ovi iz Gorice  3:(

brera

DarkoN

Quote from: harison on 20 August, 2011, 20:07:27
joj kladio sam se na Dom¾ale igraju protiv Gorice...ako padnem ima da breru zaposlim da bude maskota jahorine s par modrica na glavi a bio bi dobar fol i gips oko ruke....de usput mi reci kakvi su ovi iz Gorice  3:(
to je isto kao da si se kladio na Zelju protiv Sarajeva  devil:( devil:( devil:( devil:(

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: DarkoN on 20 August, 2011, 20:11:02
Quote from: harison on 20 August, 2011, 20:07:27
to je isto kao da si se kladio na Zelju protiv Sarajeva  devil:( devil:( devil:( devil:(

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

e pa super znaci PROLAZI 100%  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
@brera
slikat ce oni meni samo jos pluca i nek budu zadovoljni u meni je previse radiacije, kad idem gradom ljudi oko mene padaju unesvjest od udara

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

golllll cercle brugge vodi 1-0 idemo momci...ajde Dom¾ale ¾alili te svi dabogda

pii ode u 1-1  3:(

auuu Dom¾ale dobi crveni tek 20' min  >:( >:( >:(