• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Novi projekti za sezonu 2012, sestosjed Praca, osnjezavanje Poljica Ogorijelica

Started by vip-jahorina, 17 March, 2011, 23:53:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Na Jahorini se vec kuha odredjeno vrijeme. Sta ce biti, jos ne znamo, zagustilo je.
U svakom slucaju: Bijelic & Co oce da prodaju Bistricu skoro po svaku cijenu, te me ne cudi da je bistrica u prosle dvije godine imala minus i do 70%
Ocekuje se otpustanje vise od 100 radnika, a samim tim su moguci strajkovi.

Moram napomenuti da je vlada ulozila 30 mio KM u OC Jahorinu i namjerava i dalje ulagati. Samo me zanima kad Bijelic to proda, u sta ce se ulagati?  austin:(

skiDeki

Svaka im cast, nemam reci, sad kad treba da se radi (zadnji je momenat za to) oni KUHAJU >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Bolje bi im bilo da zasukaju rukave i da urade nesto jer ima planina ide punom brzinom u sunovrat
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Radiohead

hajmo ih pokusat fino zamoliti da samo ociste staze, mozda upali, a ove gondole i ostale p..... da ostave za naredno desetljece

vip-jahorina

za sada kako stvari stoje, ne moramo nikoga moliti, jer se nece nista niti uraditi  :o
ali eto nada postoji

skiDeki

EE Vipe, javis se posle mnogo vremena, nit smrdis nit mirises, daj napisi kakva je tacna situacija, da se nadamo ili da dignemo ruke, jer nam je vec dopizdelo ovo!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

digni ruke deki. sad sam gledao na tv-u, nisam vidio tacno kada ali bilo je organizovano prikupljanje smeca na jahornii.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

malta

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:339480-Nole-gradi-tenisku-akademiju-na-Jahorini

Radiohead

opet kakve to veze ima sa zimskim sportovima
meni se skijaaaaaaaaaaaaa
tenis i noleta volim gledati,al ne vjerujem da cu ici igrati tenisa na jahorinu 3:(