• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VipPohvala

Started by Katarina, 07 March, 2011, 07:38:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Katarina

Malo smo se spetljali oko ove vase stranice, ali smo se snasli na kraju. Samo smo imali zelju i na ovaj nacin da ti se zahvalimo Bojanu Bjelici svom tom naporu, trudu i nevjerovatnom strpljenju koje si nam posvetio. Zaista si izvrstan, prije svega pedagog, naravno skijas da to i ne govorim. Moj muz je prezadovoljan tvojim radom i zalaganjem za naseg malog Marka, koji je pustio suzu za tobom dok smo odlazili. Stvarno nemam rijeci za tvoj rad. Poslali smo ti neke slike preko g/maila koji je na tvojoj kartici pa mozes da pogledas, super su.
Jahorina je nesto prelijepo, ljudi su jako ljubazni i drago mi je sto smo naletjeli na tebe. Nadam se da cemo dolaziti i iduce sezone, tako da mozes da ocekujes i nas poziv.
Jos jednom svi pozdravi za tebe, najbolji si :bravo::(
Tvoji Katarina, Marko i Milan

skiDeki

Ovo je zaista lepo procitati :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Bojan Bjelica

Prije svega hvala na ovakvim rijecima, dirnule su me pravo u srce. Bilo mi je izrazito zadovoljstvo upoznati vas i raditi sa vama. Mali Markic mi je potpuno prirastao uz srce, prenijecete mu pozdrav od njegovog ucitelja i nadam se opet nekom vasem skorasnjem dolasku na Jahorinu. Neke od slika koje imam u tel. cu vam poslati na e-mail adresu, neka imate kao uspomenu. Eto dragi moji, jos jednom vam se zahvaljujem na javljanu i ovako lijepom gestu-pohvali. Sve sto vam bude trebalo vezano za Jahorinu, ili bilo sta, pisite mi na moju adresu. Topli pozdrav sa hladne Kraljice! Vas Bojan!

brera

Zbog ovakvih ljudi(hvala bogu ima jih) JA je posebna. Dok èe biti takvih ljudi ....... :bravo::( :bravo::( :bravo::(

mallorca

ovakvi su ljudi na JA pravilo, a ne iznimka...

minjon81

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

svaka cast  hug:( prelijepa pohvala za Bojana...a takodje i Bojanov odgovor sve najbolje i puno srece u daljem skijanju zeli vam VIP TEAM JAHORINA

suncy

Bojan Bjelica

Uhhh, koliko lijepih rijeci na jednom mjestu, pocinjem da se crvenim :) Naravno salim se ja malo. Puno vam hvala na svemu, drago mi je da imate takvo misljenje o meni. Bila mi je cast raditi sa vama. Kada neko ima toliku zelju za necim sto jos nije iskusio, onda mi je zadovoljstvo da svoje znanje ponudim takvoj osobi. Stvarno zasluzujete sve hvale za trud i strpljenje, naravno isplatilo se..neka odlazak na vrh planine poslije nekoliko casova bude pokazatelj naseg rada.
   Nadam se nasem ponovnom susretu i usavrsavanju skijanja. Nedostatak vremena je ucinio svoje, ali skijanje nece nigdje da pobjegne, vjerujem u vas i znam da vi mozete da prerastete u izvrsnu skijasicu  :bravo::(
   Pozdravicete ostatak porodice, posebno malog kamikazu  ::) jos jednom cu vam se zahvaliti na svemu, pa se cujemo skijasice.
Sve sto vam bude trebalo, slobodno pisite na moju mail adresu.
Pozdrav! BOJAN

skl

loop

neznam jel o istom Bojanu rijec, al prije 10ak god je i mene jedan Bojan ucia skijat na JA.  :bravo::(
allways stand sideways!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: loop on 10 January, 2012, 18:30:44
neznam jel o istom Bojanu rijec, al prije 10ak god je i mene jedan Bojan ucia skijat na JA.  :bravo::(

hehe ne vjerujem da je to taj :D prije 10-tak godina ovaj Bojan je igrao klikera kao i ja  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: