• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Nadjen board na Jahorini

Started by neo, 02 March, 2011, 14:52:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

neo

Ne znam gdje da okacim temu, neko je izgubio board na Jahorini i decko je nasao i zeli da ga vrati, evo link na temu sa drugog foruma http://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=4917

vip-jahorina

Ja bi ovo ipak napisao kao nadjen BOARD na Jahorini !!!

otrov

ja bi volio znati je li taj decko mozda nasao i PARTIZANOV sal i oakley cvikelandere
sve sam posijao
share it with friend or two

looka

vip-jahorina

skrenusmo sa teme, ali moram. citao sam juce u novinama da BL zeli da ugosti veliku cetvorku ex Yu!
Crvena Z, Dinamo, Hajduk i Partizan ... mislim da biste u Bl imali 3 i 4 svjetski rat u paketu, te bi bilo bolje cijeloj BL da se preseli na Jahorinu  (:smijeh:

Salu na stranu, prateci malo rezultate, CZ ne moze trenutno da parira Partizanu, isto kao ni Hajduk Dinamu, tako da Partizan - Dinamo igraju u finalu a Hajduk - Crvena Z. za 3 mjesto.
Ili sta kazete? Samo realno, bez navijackih euforija!

Nichifor

Nichifor

Quote from: davor77 on 02 March, 2011, 17:38:01
ja bi volio znati je li taj decko mozda nasao i PARTIZANOV sal i oakley cvikelandere
sve sam posijao

zamotao bih svoj elan sa njim da mi èuva skije od kamenja  regge

minjon81

auuuuuuuuuuu Zaharije! razocarenje godine!!!

loop

allways stand sideways!

dzoninho

Trenutno se u Partizanu desavaju velike promene i pometnje a Zvezda je dovela u ovom prelaznom roku skoro sve najbolje mlade igrace iz zemlje tako da mislim da ce ovo prolece biti jako uzbudljivo. Inace Partizan sada vodi Avran Grant, nekadasnji trener Celzija ali ga mnogo njih ne voli i problem je sto su oterali proslog trenera koji je sve zivo osvojio (licno sam Zvezdas i mislim da je Zvezdino najvece pojacanje ove zime upravo trener Partizana i to sto su oterali Stanojevica) :)

serzinjo