• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2011 - 4.dio

Started by vip-jahorina, 23 January, 2011, 13:18:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

Nastavak teme o stanju na Jahorini
Trenutno pada snijeg, visina je izmedju 50-60 cm. Staze su relativno dobro uredjene iako pada stalno novi snijeg. Na zalost magla kvari atmosferu.

U svakom slucaju radujemo se danasnjim izvjestajima forumasa koji trenutno skijaju/bordaju.

roPebn

Vipeeeeeeeeeeeeeeee ja dolazim gore u srijeduuuuuuuuu RAKIJAAA kao i prosle godinee stizee  ako se sjecas :PP xD

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Evo nas u VIP LOZI dani i staze su perfektne ...bitceslikica ocistio sam kamere kod zelje i zacarani dvori dragi vipe do gore dok se popnes na kucaru umres evo odo opet pogledat jel zatrpao snijeg jer i dalje pada rajskarade primaju i lire hahaha zakon vidio sam snjezu ili sanju opet se ne mogu sjetiti ebaji ga....odo natrag na stazu pa se cujemo veceras lip pozdrav od milice i harisona  hug:(

raca

Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

vip-jahorina

Quote from: PeRhAn on 23 January, 2011, 13:33:48
Vipeeeeeeeeeeeeeeee ja dolazim gore u srijeduuuuuuuuu RAKIJAAA kao i prosle godinee stizee  ako se sjecas :PP xD

kako je se ne sjecam  :bravo::( jabuka crnogorska
u petak se vidimo: http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=1115.0

vip-jahorina

Jahorina je puna, pa i Royal se puni ole

Big_DANE

Konacno da se napuni viseeee :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
JAHORINA KAKVU SVI VOLIMO DA VIDIMO PUNA SNEGA I LJUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!  hug:( :bravo::( :bravo::( :bravo::( s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) ole

vip-jahorina

vip-jahorina

roPebn

Quote from: vip-jahorina on 23 January, 2011, 13:48:47
Quote from: PeRhAn on 23 January, 2011, 13:33:48

kako je se ne sjecam  :bravo::( jabuka crnogorska
u petak se vidimo: http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=1115.0
Naravnooo da se vidimooo :))

skiDeki

Samo da se digne ova magla, bilo bi  pravo anan

Gledam prognoze za vikend, neke kazu sunce, neke magla :o

Jedino oko cega se slazu jesu konstantni minusi, znaci skijanje/bordanje zagarantovano :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

vip-jahorina

skiDeki

Evo predvidjenih temperatura za petak na jahorini hladnije, jer su ovo temperature za nizije, tj 2m

Dize se magla, sad ce opet zatrpavanje 100% sam siguran! s:nij) s:nij)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

vip-jahorina

sad sam sa haretom pricao, snijeg je prestao padati, laganini puse vjetar na vrhu. Magla je prilicno gusta pogotovo u gornjim djelovima.
Staze je malo popustila, ali se jos drzi.
Praca ne radi, kao sto smo i ocekivali

vip-jahorina

hare budalese ispred kamere na vrhu Zacarani Dvori