• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

dru¾enje petak 28-01-2011

Started by slavonac, 23 January, 2011, 11:09:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

otrov

je Darko .. ponesi i pancerice mozda ih prodamo kad se popije .. ja nosim rakiju koja lijeci sve rane i prodaje svu robu :)
share it with friend or two

skiDeki

Quote from: davor77 on 27 January, 2011, 16:21:04
je Darko .. ponesi i pancerice mozda ih prodamo kad se popije .. ja nosim rakiju koja lijeci sve rane i prodaje svu robu :)
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Ja sam rakiju spakovao ;D
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

lola

skiDeki

Ima silnih boca i bocica, za svakog po nesto ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 27 January, 2011, 17:07:16
Ima silnih boca i bocica, za svakog po nesto ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((

JEBEM TI FAKULTET!!!!!!!!!!!!!!

BOJAN-BG

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 27 January, 2011, 17:35:34
Quote from: skiDeki on 27 January, 2011, 17:07:16

JEBEM TI FAKULTET!!!!!!!!!!!!!!

i ja isto kazem zato ga nisam ni upisao

zburkos

01xxx01

Quote from: davor77 on 27 January, 2011, 16:21:04

hey you! kako bi na Kozari sinoc?

otrov

Sanja .. odlicno .. cekam hareta ili vipa da se pojave pa da stavim slike 2 slike i video  ..  lik mi pridje sinoc i kao jesi ti Davor .. i nece da kaze ko je on .. na kraju lik zaharije :)

brera

Quote from: davor77 on 27 January, 2011, 18:42:10
Sanja .. odlicno .. cekam hareta ili vipa da se pojave pa da stavim slike 2 slike i video  ..  lik mi pridje sinoc i kao jesi ti Davor .. i nece da kaze ko je on .. na kraju lik zaharije :)
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Kod koje runde se predstavi?? Treæe? (:smijeh: (:smijeh:

otrov

poslije prve runde mi je htio ukrasti bocu

brera

01xxx01

Quote from: davor77 on 27 January, 2011, 18:42:10

sta ce ti oni da stavis slike?  ???

elem, koljeno slusa, ocigledno?  hug:(

imam sutra jbn teambuilding lunch u termagu, tj kolibi, zovi ako budes pauzirao oko 12!  police:(

snjezana

otrov

covjek radi za James Bonda ne smije se slikat