• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "MECAVA"

Started by skiDeki, 17 January, 2011, 18:37:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

evo moze meni jedna ljuta, pa lagano na spremanje sutra sam gore ljudovi moji vidimo se

BOJAN-BG

Quote from: harison on 28 February, 2011, 22:21:04
evo moze meni jedna ljuta, pa lagano na spremanje sutra sam gore ljudovi moji vidimo se

hari pa jel se otvori vise taj hotel

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: BOJAN-BG on 28 February, 2011, 22:26:58
Quote from: harison on 28 February, 2011, 22:21:04

hari pa jel se otvori vise taj hotel

suti bolan neka ga do kraja marta meni ne smeta...svaku noc vidim da testiraju ove svjetlece reklame bit ce neki light show s ove strane koja gleda prema meni, sve ocekujem poziv da se krene ali nece jos  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Nichifor

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Nichifor

Nichifor

skiDeki

Dobro jutro, klasika je spremna, pa ko naidje ;D
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

tu sam na brzinu popiti i mora se ici raditi

looka

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dobro jutro evo lagano se spremam za gore.... joj ljudi pa vi niste vidjeli looku17 evo vam ga vratio se, to je nas najmladji clan na forumu, ima punih 12 godina ovih 5 mu je ostalo u flasi za rakiju....moramo ga paziti i maziti bio je donjeo dobru rakiju ko mehlem je (sto jest jest to se zove rakija)

P.S.
ALLAA Mijate za ovaj kerozin sto si mi dao cemo se raskusurat na stazi ima da te nema....crni mijate umalo ne poginu sinoc od nje...ja mislio to mirise to uzdise....auuu kad me sastavi odma u sljepocnicu knock out  box

looka

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

al imas ubjedljivo najbolju plosku... a ko ima najbolju plosku tome je i rakija odlicna  hug:( .... ma ne sekiraj se kad mama bude prala jaknu i naðe reci mami to je za obloge dobar lijek s Jahorine testirano na mnogo ljudi i odlicno se pokazalo.....i ja se nadam da si gore za vikend da mi pokazes jos koji trik   :bravo::(

looka