• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "MECAVA"

Started by skiDeki, 17 January, 2011, 18:37:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Dobro jutro i od mene, ja cu klasiku, naravno!!!

Vidim da je juce bilo spremanja stvari i OSTALOG, a mnogi subtrenutno na putu prema Jahorini, zelim sretan put hug:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

snjezana

Dobro jutro Deki

koliko su "ludi" misim da su neki vec i stigli i èekaju da ¾ice prorade  ;D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dobro jutro dobri ljudi dajte nesto toplo, pa to i alpsko bilo u 12h se krece ne zuri mi se

hii kako se se ispraznit forum za ovih 7 dana :P morat cemo napraviti neki mali internet klub na Jahorini kako bi ovi ovisnici mogli bar 2 put na dan posjetiti forum

BOJAN-BG

gledacemo mi koji smo ostali i pratiti forum

otrov

prazan je forum bio kad smo mi ovisnici bili 29. nista ne brini hare ta ista ekipa je sada na forumu dok se vi zezate po magli .. mi cemo vas obavjestavati o stanju gore i pisati kako vam je :)
jednu Irsku kafu molim!
share it with friend or two

BOJAN-BG

Quote from: davor77 on 26 February, 2011, 12:48:56
prazan je forum bio kad smo mi ovisnici bili 29. nista ne brini hare ta ista ekipa je sada na forumu dok se vi zezate po magli .. mi cemo vas obavjestavati o stanju gore i pisati kako vam je :)
jednu Irsku kafu molim!

bio je bolji termin 29 jes da je bilo manje snega ali zato sunca kolko ti dusa zeli

otrov

ja vise volim kad je manje snijega. nema onih sisa na stazama i fino zazmislis da su od kamenja kapije i lagano .. jel bolje metar snijega i magla da ne vidis nista ili 10 cm i da se suncas i uzivas derajuci skije :) ja sam uvijek za ovo drugo, a i ekipa je bila dobra .. sad je samo ekipa dobra :) uz naravno zelje da im ova magla nestane

MarijaBB

I tako ja dobila litru rakije visnjevace, pa mislila da malo totjeram okus da bude likerastiji i sad nema vise litru rakije :)

BOJAN-BG

Quote from: MarijaBB on 26 February, 2011, 14:08:56
I tako ja dobila litru rakije visnjevace, pa mislila da malo totjeram okus da bude likerastiji i sad nema vise litru rakije :)

ti nisi otisla na jahorinu

lola

BOJAN-BG

skiDeki

Cim se neki dernek pravi u royalu, odmah kamera zastopa...

Ovo vec postaje misterija (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

kameru smo ugasili da se nebi razbolili od vecerasnjeg partya tj. tamburasi...extra cijene....pun royal...UZIVANJE

i meni je bolje 10cm snijega i suncane po cijeli dan   ludzatobom:((

jaoo kakvu je looka rakiju donjeo obrlizao sam brkove EXTREMNA svaka cast

MarijaBB

Nisam, eto me polovinom nedelje.

otrov

marija nikad nije na jahorini :)