• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "MECAVA"

Started by skiDeki, 17 January, 2011, 18:37:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

minjon81

Ja sam mrtva, spakovana i sad odoh da spavam, ujutru samo na stazi, tananananana! Juhu!

BOJAN-BG

Quote from: minjon81 on 25 February, 2011, 21:54:01
Ja sam mrtva, spakovana i sad odoh da spavam, ujutru samo na stazi, tananananana! Juhu!

srecan put i lep provod

looka

minjon81

Hvala Boki, hvala druze! Zao mi je sto neces biti gore, ali ako se skontas lepsu polovinu za ruku i cekamo vas... Ma vidi koliko snega!

looka

mallorca

looka

mallorca

Big_DANE

ODjavljujem se.....idem pokusat zakuntat..  |-) |-) ..mada ce biti tesko! Vidimo se ljjudi! :)

otrov

cuvajte se zaharija .. lik sa ledja uklizuje :) srewtan put .. imal ko da plati cugu ?
share it with friend or two

mallorca

Quote from: davor77 on 25 February, 2011, 23:57:22
cuvajte se zaharija .. lik sa ledja uklizuje :) srewtan put .. imal ko da plati cugu ?

ja castim, popij duplu na moj racun

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

u ljubim ti krusku :D sutra treba gore sreca pa ne vozim ovo dobro dodje da te mirno spusti u krevet vidimo se sutra cekam vas na Poljicama

Big_DANE

Usto...mrak....za po sata krecem na mesto skupljanja...i brrrrmmm brmmmmm.... :))))))      Ajd zdr...vidimo se!  :D

mallorca

evo danas ja otvaram kavanu, ima piva, ima rakije, ima stranog zestog, sto kome drago. Evo za pola sata se krece na jahorinu, tako da ce netko drugi morati preuzeti uskoro

snjezana

dobro jutro svima.. 
evo ja preuzimam, ali na pol sata sat..i ja zurim, ali ne na Jahorinu... :'(

Sretna put svima koji putuju na Jahorinu danas, a ima ih... hug:(