• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "MECAVA"

Started by skiDeki, 17 January, 2011, 18:37:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 24 February, 2011, 23:23:24
Dobra radza sve probleme resava ole

upravu si deki ali ce ovaj vikend biti radza bez jahorine  :'(

otrov

sta je Bojane nema vas gore ovaj vikend? moze jedna rakija na tvoj racun potrosio sam pare od kalendara  regge
share it with friend or two

Big_DANE

Quote from: zaharije on 24 February, 2011, 21:17:45
hahahahah, sra¹no.  ne sikiraj se dane sad se mo¾e reæi da je pao snijeg. na jahorini je idila. pr¹ti staza ko u prièi. a kod vas u NS jel se mo¾e sijati :-))))

izvini. ajd jo¹ dvaput spava¹ i dolazi¹ na jahorinu:-))))

:D Boga mi ovde u NS zavejalo pofino...jedno 15cm mozda i vise... fina kolicina padavina za vojvodinu..a jos uvek pada... ;)

Jos sutra i Jaho etooooooooooooo meeeeeeeeeeeeeeeee! :D

snjezana

Dobro jutro...   

Po¾urila sam se da ne mora opet Mijat otvarati kafanu....

Kava skuhana,  a ima i rakije... nek se posluzi tko zeli...  hug:(

looka

skiDeki

Dobro jutro, dupla klasika za mene, valja cistiti ovaj sneg sto je zapadao nocas, ne znam kako cu izaci iz dvorista....
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

looka

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dobro jutro moze meni dupla MSD da je ledena...i idem razgrtati snijeg treba mi brera doci jos po koju zamku da mu napravim na ulazu extra....jako povoljno cistim snijeg ispred kuce, stana, vikendice samo nazovite 061/000 i triput zviznes javit ce se moj brera, on slabo cuje samo mu govorite HALOO BRERA BRERA ocisti snijeg BRERA i on ce vas spojiti sa centralom u Sarajevu tu vam se javim ja i rezervisete temin kad vama odgovara ja lopatam 24h

Big_DANE

40 gostiju, 27 korisnika, 1 izgubljeni
korisnika aktivno unazad 15 minuta:
Dane_LuDjaK_NS, millons, ludiborderi, savic071, ivan-cro, xxxisoxxx, Tesliæ, makkki1986, nebra, harison, DarkoN, vladexologija, bojan_ns, MarijaBB, RADIOHEAD,
nkteam, Icebreaker, emil, petarc, olimpija, ski_lady28, ratkob, drm, Slatky, zedhus, neil pryde, sesoni, (izgubljeni brera)

MarijaBB

Evo ja sad ocajavam i trazim smjestaj na Jahorini.

looka

Nichifor

MarijaBB

Quote from: zaharije on 25 February, 2011, 12:18:36
uh ubo sam sad kru¹ku jednu u rajskoj. moRe i ovde jedna. ajde ljudi dolazite, bezveze je da sjedite kuæi :-))))

Druze cim se karte poklope.

mijat