• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "MECAVA"

Started by skiDeki, 17 January, 2011, 18:37:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Ubravo je Marina rezervisala smestaj za Bokija, mene i drugare!!!!

Stize tura u to ime (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (K) (K) (tea) (tea) (K) dance1
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

drm

Vas prvih deset 30504 od 61468 odgovora, kakva ekipa !!! Kilometri i kilometri zajednièkih staza (bijelih a i na suvom)!!! ole anan anan anan

mijat

BOJAN-BG

opet zahuktavanje

Korisnika online
  79 gostiju, 26 korisnika
korisnika aktivno unazad 15 minuta:
BOJAN-BG, LadyBird, drm, scywer, darko5, cos, suncan dan, habrun, DarkoN, nono, gogo6309, lola, zzdado, Stale, niko, zburkos, radan, mallorca, ovejaras01, tinicaa, mijat, goghie, nsobot, ratkob, looka17, loopjunkie

lola

jao kad æe 12.2.ko æe doèekati...

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja dosao opet nigdje nikog...ma bjez ba...juce se spremam citav dan nisam imao vremena ni rakiju s nogu popiti....al et evo sad sam uzeo caj lagano spreman za ludi provod na Jahorini  ole ole ole vidimo se gore dragi gosti i dragi BRERAAA  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (naebao si pa kako god da okrenes)

P.S.
ja bio pogrjesio temu  3:(

mijat

snjezana

snjezana

skiDeki

Dobro jutro svima, ja cu klsiku :-X

leone

.........evo danas æastim........samo navratite..... :-X

DarkoN

dobro jutro. meni samo rakija.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Darko danas nista od Jahorine??

DarkoN

danas i sutra imam neke ispite na faksu pa sam zauzet.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...