• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "MECAVA"

Started by skiDeki, 17 January, 2011, 18:37:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

brera

Gdje se izgubih, crni Dale, u toj magli, da je Lola stigla pre tebe??

dale

Maglustina,velika.......burazeru!

dale

P.S.A i moj mladji klinac od 5g,place pored mene,hoce da igra igrice na kompu,a tata zaseo u kafani....

skiDeki

Dovukoh se i ja nekako do kafane, sad moze to pivo, ako cast jos uvek vazi?
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

dale

brera

DarkoN

uh brera branio sam se koliko sam mogao. nisu mi mogli nista dok nisu dovezli ratrak i svezali me za njega  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:   pivo naravno.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

brera

Hare da nebi zbog mene bankrotirao krijem ti razliku , znaèi 4×0,01=0,04Km. ;)

dale

Hare,jbg u Subotici nema snega,a dete igra samo one glupe igrice na Agame i to 20min dnevno.Tata danas citav Bozji
dan gleda kamere i ne moze da se nagleda lepote!Daleko 19.02.,al' onda 2 nedelje u full-u.Ziveli i uzivajte!
P.S.
Popijte u moje ime,prestao biti junior member,a skijam na Jahorini od 1981!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma te male su OK igre..kad se navuces na ove online da ti ne pricam za WOW smrt....
fino je biti FULL Member  :bravo::( cestitam  ole

Big_DANE

Quote from: dale on 25 January, 2011, 23:04:54
Hare,jbg u Subotici nema snega,a dete igra samo one glupe igrice na Agame i to 20min dnevno.Tata danas citav Bozji
dan gleda kamere i ne moze da se nagleda lepote!Daleko 19.02.,al' onda 2 nedelje u full-u.Ziveli i uzivajte!
P.S.
Popijte u moje ime,prestao biti junior member,a skijam na Jahorini od 1981!

Trebali ste doci u NS..na Frusku Goru...malo da vas mine zelja...predivno je!!! Okacicu slike sutra da vidite! :)
A 19.2. brzoooo ce.... :))))

skiDeki

Dobro jutro, klasika je spremna ;D ;D
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

leone

......evo ,ja doma pijen kavu,gledam kroz prozor,pada snig.....u splitu i okolici.......vani 2 stupnja............

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...