• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "MECAVA"

Started by skiDeki, 17 January, 2011, 18:37:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

drm

skiDeki

Prijatelju, strpi se , bice za tebe jos dosta skijanja!

Brera zamisli ociju danas na jahi (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

01xxx01

brera

01xxx01

skiDeki

snjezana

Quote from: brera on 27 February, 2011, 07:08:14
Posao, prijatelju, poènem u 5 i 30h, ustajanje u 3:45h, vozim se na posao 1 sat i to je to.

Zar i nedjeljom??  :o

Quote from: brera on 27 February, 2011, 08:36:00
Da, da, danas èe svi nositi cvikere za sunce. Pogotovo ovi iz Royala. Oæi kao da su varili cijelu noè. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

bas ja nedavno kazem, kako nikad nije sunèano kad sam ja mamurna da me bar ljudi ne gledaju èudno kad hodam sa sunèanim naoèalama  8)

brera

Da, da Snje¾o i nedeljom.  3:(

skiDeki

Sad sam se cuo sa Mijatom, kaze sinoc ludnica, on i zaharije su napustili dernek oko 23h, dok je ostatak ekipe ostao ole

snjezana

Quote from: brera on 27 February, 2011, 09:06:29
Da, da Snje¾o i nedeljom.  3:(

e to je bas grozno... ja sam se zadnjih 10tak dana morala buditi oko 6h, i napokon doèekam danas, kao mogu spavati koliko hocu i onda legnem u pol 3h, a probudim se  u pol 8h, naspavala se ludilo  ;D ;D

snjezana

Quote from: skiDeki on 27 February, 2011, 09:08:50
Sad sam se cuo sa Mijatom, kaze sinoc ludnica, on i zaharije su napustili dernek oko 23h, dok je ostatak ekipe ostao ole

sigurno su ¾ene zaprijetile... 3:(

Napokon Zaharijeva slika na forumu... hm..mislim  da sam ga vidjela na Kozari, ali mozda je jaknu promijenio... :P

brera

snjezana

brera