• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kafana "MECAVA"

Started by skiDeki, 17 January, 2011, 18:37:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

looka

mallorca

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

drago mi je da sam na kraju liste :D tj. bio prvi a kako ovi dolaze sve sam nize i nize...mene cuvas kao slag na tortu  ideea:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

mallorca

Quote from: harison on 24 February, 2011, 15:21:31
drago mi je da sam na kraju liste :D tj. bio prvi a kako ovi dolaze sve sam nize i nize...mene cuvas kao slag na tortu  ideea:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

hare, kao najtrajniji kandidat na crnoj listi, koje su posljedice ako te brera strasni uvrsti na nju?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

krenuvsi od PTSP-a i na gore....nisam jos osjetio pravi udarac sve me vi nekako izvlacite sto mi je jako drago...ali zbog brige poceo sam gubiti pamcenje i zivci su mi na koncu  :'( ... sreca pa je tu MSD ne znam ako znas sta to znaci malo prelistaj kafane pa ces pronaci to mi neka vrsta terapije mogu ti reci da mi dobro pomaze aliiii opet to se moze dobiti samo kod brere nije tako lako moras imati vezu (ostale njegove obitelji) nekad nesto i ispod ruke prodje ali psst nemoj da on ovo vidi

looka

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a drugi je bjezi u Sloveniju toliko je velika da te jedva moze pronaci  3:(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Ova sa rakijom  je isprobana metoda-RADIII (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

looka

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

looka

brera

Samo malo  ??? 0,5l :bravo::( :bravo::( :bravo::( hug:(  (:smijeh: (:smijeh: