• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2011 - 3.dio

Started by vip-jahorina, 11 January, 2011, 22:51:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

Nastavak stanja na Jahorini:
Nesto je kao pao snijeg, ali je to vjerovatno samo dio najave od par cm novog snijega koji bi trebao pasti na Jahorini u toku vecerasnje noci ili sutrasnjeg prijepodneva.
Jos nema nikakvih ozbiljnijih najava za snijeg, tako da nam ostaje samo da pratimo stanje na Jahorini i izcekujemo tako zeljne pahulje.

BOJAN-BG

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

da li to pada sneg  s:nij) ili mi se èini

skiDeki

Meni se cini da ti se ne cini! Pada s:nij)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Stale

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

irvas

vip-jahorina

Quote from: irvas on 12 January, 2011, 08:22:03
pa nije fazon da kamere ne rade

kazem i ja, ali provajder ocigledno nije u stanju da odrzava mrezu na Jahorini  :'(

Eto, snijeg je sigurno padao satima, ogromne su padavine bile, neki su bjezali i vristali, izvalcili su prvo djecu i zene... razmiljalo se da se pozove sluzba spasavanja, civilna zastita.
napadalo ga je provjereno 1,8652 cm, mjereno specijalnim metrom koji je napravljen samo za mjerenje snijega na Jahorini  :-\

Salu na stranu, ja nisam odavno dobio snjezni alarm, i sve dok ga ne dobijem necu govoriti o tome kad ce pasti snijeg, a ne vjerujem skoro niti jednoj dugorocnijoj prognozi.

zeyneel

Quote from: vip-jahorina on 12 January, 2011, 09:08:35
Eto, snijeg je sigurno padao satima, ogromne su padavine bile, neki su bjezali i vristali, izvalcili su prvo djecu i zene... razmiljalo se da se pozove sluzba spasavanja, civilna zastita.
napadalo ga je provjereno 1,8652 cm, mjereno specijalnim metrom koji je napravljen samo za mjerenje snijega na Jahorini  :-\

(:smijeh:

raca

Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

Jelena LORA

I pored ovakvog snjega, kao i pored svega sto ne funkcionise tanjir kosta PROMOTIVNO 20 KM.....pozurite ova akcija se ne propusta!! Zalosno

MarijaBB

Ahaha   oni se smaraju i smrzavaju.....