• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

NOVOGODI©NJI klub

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 21 December, 2010, 00:49:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

Quote from: mallorca on 10 January, 2011, 15:41:57
ajde proroci  ;D sta prognozirate za 26.2 - 5.3?
U tom periodu uglavnom bude puno snega i puno snega, duzi dani, ekstra skijanje hug:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

minjon81

Mi smo prosle godine bili u tom terminu i to je prva nedelja u kojoj se u sezoni skijalo svih 7 dana!!!
I ove godine smo tada tamo!!!

skiDeki

Ja sam bio cini mi se od 07-15.feb i od sedam dana skijao osam u full-u devil:(

brera

Quote from: skiDeki on 10 January, 2011, 19:03:58
Ja sam bio cini mi se od 07-15.feb i od sedam dana skijao osam u full-u devil:(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Duplo se vidjelo od rakije i kafana.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Ima i toga Brera, ali sam na dan polaska odlucio da skijam i taj dan jer su pustali sestosede, a kuci sam isao popodne!

brera

skiDeki

Samisli scenu pakujem se da krenem kuci, kad cujem da pustaju sestosede (koliko smo samo cekali na to), ja lepo sebi kazem "Deki moraces da ih probas" Raspakujem odelo na skije i dole i tek kad sam video da je raja u redu, mada ih jos nisu ukljucili, uzmem skipass i stanem u red, tako da sam se medju prvima provozao, u to vreme Hare je bio u redu na ogorijelici1, u to pojavi se i Boki, tako da nam je bilo odlicno!!! :bravo::(

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 10 January, 2011, 22:59:37
Samisli scenu pakujem se da krenem kuci, kad cujem da pustaju sestosede (koliko smo samo cekali na to), ja lepo sebi kazem "Deki moraces da ih probas" Raspakujem odelo na skije i dole i tek kad sam video da je raja u redu, mada ih jos nisu ukljucili, uzmem skipass i stanem u red, tako da sam se medju prvima provozao, u to vreme Hare je bio u redu na ogorijelici1, posle par zica pojavi se i Boki, tako da nam je bilo odlicno!!! :bravo::(

jeste bio to dobar vikend deki

skiDeki

Dobro jutro, klasika je spremna, posao zove regge

snjezana

doro jutro svima...

ja sam za kavicu... :))

DarkoN

dobro jutro. ja cu standardno da popijem nesto za razbudjivanje. u sarajevu je jako tmurno.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

snjezana

minjon81

Juhu! Kafa!
Dobro jutro!!!

DarkoN

ma ja moram da napravim neke baze podataka, obecao sam bivsem gazdi.

minjon sta si to ti poranila?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

minjon81

Hahahaha,
zamisli Darko, nicim izazvano sam ustala u 7 i 15 i dosla na posao u 8 i 15... Nisam znala da je tako primetno!!! Hahahaha