• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2011 - 2.dio

Started by vip-jahorina, 20 December, 2010, 00:02:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Mr.Black

Treba da dodjem u cetvrtak na nedelju dana ali ste me malo uplasili sa prehodnim prognozama o potopu! Vredi li dolaziti onda i sta ako u petak ne padne sneg, koliko jos dana stazi dajete?!

Hvala!

dale

Dobro dosao Mr.Black,ali do petka ce biti i ljubicica,kako sada izgleda.Za vikend(subota na nedelju ),ako padne po najavi opet mrsavo,ali i to se
zna promeniti preko noci.Sretno!!!!!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 20 December, 2010, 11:17:58
Quote from: harison on 20 December, 2010, 11:16:13
hahhaha koja si ti legenda...da te nema trebalo bi te izmislit  ;D kao sto reko meni je samo dovoljan papir za snowpark a ostale zaebancije me ne zanimaju....

Valjda se nadam da ce ako se ovaj snijeg malo otopi poceti s ubrzanim tempom rada ka zavr¹etku topova.... sve je spremno ceka se punjenje akumulacije, postavljanje topova i testiranje  ole
opet si pusio smjesne cigare  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ti sto sad ovdje pises svasta...bolje ti je da odes gore i punis bazen litar po litar 1001litar  :bravo::(  (:smijeh: (:smijeh:

looka

Big_DANE

Evoooo zatrpavanjeeeeeeeeee za 25-26-27.dec!!!!!!!!!!!!!!! s:nij) s:nij) s:nij)   SAMO DA NE PADNE VELIKA KISA OVE NEDELJE!!!!!  3:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ovako,  ako zelis nesto da napravis i unaprijedis i trudis se da to bude OK onda se zadas citavu godinu radit i pravit razno razne stvari koje ce pred sezonu ici na Jahorinu....ne znam posjecujes li www.mthigh.com ali u tom smislu bi uradio park tamo ljudi rade i montiraju sami svoje sprave... na svakoj stazi bi imali par BOX-ova (osim Olimpika,®elje) ma plan je plan ako ga imas sve je izvodivo... evo nesto samo zamisli na ogorjelici 1 sa strane boxovi  ludzatobom:(( ... na pocetku Praèe par kikera  ludzatobom:((

looka

Bojan NS

Big_DANE

Quote from: bojan_ns on 20 December, 2010, 12:27:54
Quote from: Tesliæ on 20 December, 2010, 12:14:47
Znate li kakve su prognoze za novogodi¹nji vikend, dali æe biti snijega, dali da dolazimo gore ili da ostajemo kod kuæe.  

Mnogo ti je to daleko da bi se mogle neke prognoze napraviti

Bas tako...predaleko je da se prica o tome...ali sumnjam Bojane da ce da omane ova snezina!!!!

Ja bi trebao mozda da dodjem gore za NG ...ali se premisljam...pogledaj tuge...ako ne zatrpa tad...nema skijanje ni blizu!