• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

pomoc

Started by kelly, 14 December, 2010, 20:55:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kelly

Trazim smjestaj za 4 osobe (2 para) e terminu od 31.12 do 02.01 (dvije noci). Jedino sto sam nasla hotel Rajska Dolina. Jeli toliko losa situacija sa tim Hotelom? Molim pomozite?

lola

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

za dva dana nista bolje neces naci...jer je sve skoro popunjeno... za samo dva dana ti nece biti lose ni u rajskoj (jos ako preko nas rezervisete dobijete popusta sto bi vam super doslo) ...ali imas jos malo vremena posalji upit evo da malo olaksam http://www.jahorina.org/php/upit/ tu se nalazi sve sto treba popuniti i sve sto te interesuje tu napisi

zelim puno srece i lijep provod ;)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

molim da vase ponude ne objavljujete direktno na forumu...jedino sto mozete jeste poslati privatnu poruku korisniku kojem je potreban smjestaj hvala na razumjevanju ugodan boravak na Jahorinskom forumu

srdacan pozdrav od VIP Teama

kelly

Hvala na odgovorima

Meni treba nesto samo da je cisto. Nisam puno zahtijevna. Prijatelji su vec rezervirali u hotelu smjestaj ali ovi nisu trazili nikavu uplatu akontacije ili slicno... pa mi je i to malo sumnjivo. Nikakvu potvrdu nismo dobili, vec samo odgovor na mail koji ne lici na neku potvrdu.... MOzda to tako i ide kod njih ....

Ako neko ima neku ponudu neka mi se javi :)

kelly

Moze li mi neko usporediti sljedece smjestaje: Dva Javora, Snjezna Kraljica, Kosuta I Zlatna zita? Trebam izabrati jedan od njih a ne znam koji?
PLEASE HELP

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Po meni Snje¾na Kraljica pun pogodak :D
svaku vece party u njihovom klubu a nekad i pjevaljka uzivo  :bravo::(

vip-jahorina

hare dozivio (uzivo) sa mnom i rajom, pevaljka na stolu skakala  ;D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: vip-jahorina on 19 December, 2010, 23:39:57
hare dozivio (uzivo) sa mnom i rajom, pevaljka na stolu skakala  ;D

sto jest jest  ole  :bravo::( :bravo::( :bravo::( bila ludnica mislim ne mogu to prepricati...to se treba dozivjeti  devil:( tak da neces pogrijesiti sa Snje¾nom Kraljicom

snjezana

kelly

Hvala puno na odgovorima. Rezervirala sam U Snjeznoj Kraljici :)

vip-jahorina

Postoji "snezna" i "snjezna" kraljica.
Ekavska verzija je bivsa lavina, a ijekavska je na Poljicama pored Granzova.

skiDeki

Ja kad se napijem izmesam ekavicu i ijekavicu (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

vip-jahorina

Valter