• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

skiDeki

Ima kod mene i to sa domacim rezancima :P
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

brera sta bi sa onim ski pass-ovima? nista nas ne informises  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Big_DANE

Za muske ko ne zna sta da kupi zeni....

brera

Proæitaj na str.43 tamo sam objasnio. Napravi kopiju i prebaci ovamo da i drugi koji ispunjavaju uslove ne tra¾e. :P  

mijat

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

mijat

kako da ne, mi mu doðemo kao "savetnici"  ;D

BOJAN-BG

Quote from: mijat on 17 December, 2010, 17:15:11
kako da ne, mi mu doðemo kao "savetnici"  ;D

stara garda  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

lola

OVAJ BIRC DEFINITVNO KLJUÈ U BRAVU,ZA NEVJEROVATI PA NIKOGA :o :o

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

PAAAA BIT CE  ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludilooooooooo

Big_DANE

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaj Hareeeeeee da se pijeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((  (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA) (PIVA)

minjon81

Tu sam i ja, al sao u prolazu!!!

DarkoN

evo i mene. nedostaje mi jos jedan litar vina i da budem super. sala mala. jos jedno vino prije spavanja bi mi leglo ono pravo.