• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Quote from: harison on 14 December, 2010, 22:45:04
a sta je s nama maloljetnicima  :'( moram li voditi tasta sa sobom da potvrdi da sam to ja  police:(
pusti hare sad to, pozuri da ne zakasnis na avion za slo, od ponoci ne treba viza.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

dobro jutro, klasika je spremna  ;D

skiDeki

Dobro jutro, moze mijatova klasika 8)

Kod mene prava zimska idila oko 10cm pokrivaca, pada i dalje, ako ovako nastavi bice ga vise nago na Jahi :o
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

A ljudi, jel ja zivim na Marsu? Kod nas ni pahulja..........

Laus

dobro jutro!
uuuuu al je leeepooo kada padaaaa!!!

hvala mijate za klaasikuuu  ludzatobom:((

BOJAN-BG

mijat

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DarkoN

sta ce ovo biti hare da si ti poranio? izgleda da se u slo ustaje ranije nego u bih  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: DarkoN on 15 December, 2010, 10:24:42
sta ce ovo biti hare da si ti poranio? izgleda da se u slo ustaje ranije nego u bih  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

ma ovamo nesto brza vrijeme za nekoliko minuta...ebem mu nisam ni trebao doci tesko mi se naviknut  3:(

minjon81

Sao da znate, nista vam ne verujem da negde pada!!!

Dobro jutro, ja cu ovo kafu!!!

md

EVO RE©ENJA!!!!! 
Kako bi rekao Radovan III
Prevencija protiv gripa i prehlade!
Direktno ubrizgavanje! ludzatobom:((
"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

minjon81

Pa ovo je pivo, tojedino Darkon pije rano ujutru!!!

minjon81

Alo BiH, pa ukinula vam vize!!! Da castite!!

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=15&nav_category=167&nav_id=479394