• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

01xxx01

MarijaBB

minjon81

Jao kod mene konacno pada, pocela sam vec da crtam pahulje po prozorima!!!

Dobro jutro!!!

Almo neke kafe?

MarijaBB

a kod nas sunce upeklo. Jeste hladno ali snijega nema, a nema ni sanse da pocne da pada.

brera

brera

Quote from: harison on 14 December, 2010, 02:54:20
ja bez muzike - kao bez snijega  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: jedino kad se vozim s brerom ne slusam jer moram cuti njegova naredjenja od POZADI  :P :-\  police:( police:(
3:( 3:( Ja nikom ne nareðjujem jer oæekujem da me se SLU©A, pogotovo mlaði.  3:( 3:( 3:( Pozadi??? Snjega mi se nakupilo 2cm na kacigi dok sam te æekao. devil:( devil:( devil:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: brera on 14 December, 2010, 14:49:07
Quote from: harison on 14 December, 2010, 02:54:20
ja bez muzike - kao bez snijega  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: jedino kad se vozim s brerom ne slusam jer moram cuti njegova naredjenja od POZADI  :P :-\  police:( police:(
3:( 3:( Ja nikom ne nareðjujem jer oæekujem da me se SLU©A, pogotovo mlaði.  3:( 3:( 3:( Pozadi??? Snjega mi se nakupilo 2cm na kacigi dok sam te æekao. devil:( devil:( devil:(

hahhaahhaha  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: a meni na kacigi 2m dok sam izasao iz one rupe   :bravo::( mislim da imam tvoju sliku "kao" profesionalca ...samo trenutno nisam doma, postavit cu je drugi put ... naravno da sam te morao slusati inace DLAKAVA PUSKA bi proradila a to je jako lose

skiDeki

Evo i mene ;D

Nudim vruce cvarke i kiseli kupus, pa ko je za, nek mi se javi ole ole
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 14 December, 2010, 17:07:08
Evo i mene ;D

Mmmmmmm....njami CVARCI + PIVO!!!!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

+

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 14 December, 2010, 17:07:08
Evo i mene ;D

deki pa kad pocinje ta degustacija

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

minjon81

i ja oooooo! nisam jela cvarke godinama...

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 14 December, 2010, 21:35:05
Quote from: brera on 14 December, 2010, 13:39:39
Dobar dan. ;D Jo± samo jedan dan do podjele dµaba ski pas-a. :bravo::( :bravo::( :bravo::( 1000 poruka na forumu i to je to. ole ole ole
brera, kada ce biti gotovi ski pass-ovi?

kad puste zice bice spisak istaknut na punktovima za kupovinu ski pasa i mocices da ga podignes uz licnu kartu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a sta je s nama maloljetnicima  :'( moram li voditi tasta sa sobom da potvrdi da sam to ja  police:(