• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

DarkoN

dajte mi jednu rakijicu da se zagrijem. hladno je u pm
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

minjon81

Vazno je da smo se ukontali sa slicnim problemom pa sto se ne bi kombinovali...
Ja sam prosle odine htela i na Bansko, nisam imala sa kim!!!

01xxx01

kod mene nije zima, stavise kontam da smanjim malo grijanje  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: i gleda se Adventureland i jede se nar! greetings from bascarsija!  ;D

Big_DANE

Quote from: 01xxx01 on 13 December, 2010, 23:39:39
kod mene nije zima, stavise kontam da smanjim malo grijanje  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: i gleda se Adventureland i jede se nar! greetings from bascarsija!  ;D

:bravo::( :bravo::( :bravo::( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  hug:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

01xxx01

harise, jel' mene pitas ili maju? ja imam samo sestru silviju, koja bjezi u kucu kad se pomene snijeg!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

darko, kakva je ba ovo slika? jaoooooo, usudi se samo da me opet prozivas da poziram, ha ha ha ha!  devil:( devil:( devil:( devil:( devil:( devil:( devil:( devil:( devil:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

da tebe ali izgleda pogresno.... mada ima jos jedna Sanja... sestra joj se zove Dijana ide sa nama na bordanje pa mislio sam da si joj ti sestra....bilo bi ludo da je tako :D druzio bi ti se sa sestrom a tebe nebi ni upoznao  3:(

ma ima jos al ne znam valjda se nece naljutiti  ludzatobom:(( : samo on i ja znamo sta je bilo u nasim glavama dok smo se slikali  ideea:(

01xxx01

eee, nisam ja, bice da je pogresna sanja! ja uopste i nisam iz sarajeva, tako da moja sestra nije ni blizu, moji su gore svi u krajini, osim mene, partibrejkera!  :P

a vas dvojica ste mi krajnje sumnjivi, ha ha ha! hajd' sad, sve da ste ispricali!  police:( police:( police:( ovaj darko je za kakvog kalendara!  devil:( garant ima i on iste ovakve tvoje slike!  devil:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

opasna faca na Jahorini :D Mr.Darkon  ole :

meni sara pokvarila mini slusalice pa sam mjenjao ove od KOMP. isto sam vanzemaljac ...dok je nas Darkon uvjek pri sebi

01xxx01

ha ha ha, jao slusalica!!! odlicno!!! domisljato!!!  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( mene bi iznervirale za minutu!  >:D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja bez muzike - kao bez snijega  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: jedino kad se vozim s brerom ne slusam jer moram cuti njegova naredjenja od POZADI  :P :-\  police:( police:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

laku noc lijepo spavajte ;) cujemo se sutra... jedna za lijep san zivjeli  (R)

DarkoN

dobro jutro. jutros ja spremam klasiku. eh sanja da znas kakvo je to zezanje bilo.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

U SA padao snijeg a u BL ni pahulja. pici sunce sve u 16 :)

DarkoN

sta je ovo kada ja napravim klasiku nigdje nikoga  :'( . izgleda da je ja ne trebam praviti.