• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

minjon81

Evo kafe, da ne kuvam iz delova...

a evo i klasika

brera

Dobar dan. ;D Ja èu MSD, tu je ostali asortimen, pa se poslu¾ite. :bravo::(

minjon81

Ma sta je ovo sa ovom kafanom! Zatvarajte ovu, vidite da se ne isplati...

Big_DANE

UUuuuuuuu... MINJOOOOOOOOOOOON!!!!!! BRAVOOO!!!  HVALA!

Laus

minjon81

Pa i ja sam zauzeta, ali skontam minut da pobegnem u kafanu i vidim da je moj post poslednji! Nije to dobro!!!

Laus

evo ja da postavim jos jedan, da tvoja ne bude poslednja! hohohohohoho  devil:(

hug:(

MarijaBB

Donijela sam odluku. I ove godine Jahorina. Cir na zeludcu cu dobiti od biranja mjesta za skijanje. Sa Jhorinom bar znas na cemu si....

Nichifor

MarijaBB

kad god. kraj januara. Kad bude snijega :)

Big_DANE

JOj ja jos nisam odlucio dje cu....a prolazi vreme....sve nesto kontam u martu u france...i malo na Jahu neki vikend...a mozda samo na Jahu (al ne zavisi od mene...dje drustvo glasa...jbg tamo idemo)!!! :)

minjon81

Mi smo izglasalo Jahu!!!

MarijaBB

Nas je dvoje pa smo kao shugavi. Nigdje normalnog smjestaja za dvoje, naravno za neke normalne pare :).
Do sada smo isli sa drustvom, Kop, Jahorina, ali ove godine nema drustva. Mozda bi se odlucili za France ili nesto drugo da imamo raju.

Big_DANE

Quote from: MarijaBB on 13 December, 2010, 15:52:50
Nas je dvoje pa smo kao shugavi. Nigdje normalnog smjestaja za dvoje, naravno za neke normalne pare :).
Do sada smo isli sa drustvom, Kop, Jahorina, ali ove godine nema drustva. Mozda bi se odlucili za France ili nesto drugo da imamo raju.

Jbg...ja imam RAJU ...al niko od raje NEMA PARA!  3:( 3:( 3:(   Jos gluplja situacija!  3:( 3:(

MarijaBB