• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

brera

Dobro jutro, klasièno. 8)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ooooooooooo JUTROOOOOOOOOOOOOO

izgleda da sam ja na redu da otvorim birtiju pa izvolite za koji minut ce biti opet toplo samo dok nalozim JAHORINSKI kamin  :bravo::( a do tad evo nesto za pocetak da se zagrijete naravno kuca casti

Ljepsoj polovini koja ne moze alkohol cim ustane ide od srca topla kafica:

A za nas matore  (:smijeh: rakija domaceg porjekla PAX VIP JAHORINA

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

brera

??? ??? ??? ??? ??? Danas æe biti dobro jutro tamo negdje iza 15h. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma kad si ti dosao meni se vise ni ne spava..... al kuda si usao u kafanu vrata su bila zakljucana.... vidis da sam ja imao zlatni kljuc  :-\ nemoj mi samo reci da je Dane poslije 1000koktela opet zaboravio zatvoriti prozor u WC-u  box box box

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a ti bogca da nije sta nestalo iz skladista idem pogledati  3:( JEL TO OPET MIJAT POPISIVAO STRUJU ccc uvjek mu je bilo mrsko zakljucat vrata (moram mu odbiti od plate jedino ce tad shvatiti da je dosao u godine kad treba biti ozbiljan ihhh ti omladinci)   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

sve je na broju  ole

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

auuuu vec svanulo  ideea:( idem horizontala do nekih 14-15h pa se cujemo  |-) |-) |-) |-) |-)  brera prepustam ti kafanu... sutra ti otvaras evo i kljuc ti je ispod laptopa da ne moras ulazit kroz prozor :P  3:(

skiDeki

Dobro jutro i ja cu klasiku!
Kod mene steglo momacki, ko ce sad strugati led sa soferke >:(

Hare, ti osvanuo, svaka ti cast!!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

mijat

BOJAN-BG

dobro jutro i od mene sa sneznog kopa bez skijanja  >:(

brera

DarkoN

dobro jutro. u sarajevu je kao i na jahorini divno jutro(sto se tice vremena). muka mi je kada vidim da nema skijanja a ovakav je dan.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

dobro jutro! :)  JESAM SE RAZBIO!!! A VECERAS TEK DUBIOZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :)

Laus

eeej, ima li koga ili nam je kafana ostala praznaaa???

jel moram sam da pijem  :'(