• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

01xxx01

Quote from: brera on 10 December, 2010, 11:46:48
Quote from: 01xxx01 on 10 December, 2010, 11:35:11
mogu li ja sad malo da se hvalim u kafani? kupila sma sebi nove ski-hlace juce, la la la la la! diiiiiiiiiiiiiivne su! sarene! minjon, gdje si, vidjela sma jedne super za tebe (too small for me  3:( )
eto takoooooo......
evo vam od mene, tim povodom:

Koliko komada si ti veæ pojela? Biæe tebi premalene i nove ski - hlaæe. devil:(

pa nisam jos pojela nijedan, al' mi je opasno palo na pamet, ha ha ha! pogotovo sad gledam ove slike, jaoooooooooooo!!  (L) (L) (L)

brera

Nemoj, budi karakter.  :bravo::(

brera

http://www.youtube.com/watch?v=9VL3IxGAnno  :bravo::( :bravo::(  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

minjon81

Evo me, panatlone za mene... Jao, imam relativno nove i dobre i naravno lepe... ALi... Kakve su? Koliko?
Ti si bas srce kad si me se setila  :-* :-* :-*!!!

Samo cu morati da menjam kapu, ogromna mi je glava od gluposti!!!  ???

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

MarijaBB

BOJAN-BG

mislim da je austrija kicbil

skiDeki

Ja mislim da je to na Bjelasnici (:smijeh: (:smijeh:

Dajtemi rakije da se ugrejem, produvalo me danas :'(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

evo i mene na rakiju. i u sarajevu je hladno, na momente prolijece snijeg.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

minjon81

Svuda pada osim kod nas!!! Aman vise!
Da se ja pita ja bih na ulicnom osvetljenju instalirala zirafe u produzetku pa da lepo zaveje!!!
Jbti decembar bez  snega!!!

01xxx01

Quote from: minjon81 on 10 December, 2010, 14:28:43
Evo me, panatlone za mene... Jao, imam relativno nove i dobre i naravno lepe... ALi... Kakve su? Koliko?

ha ha ha, nema kapa! a hlace su diiiiiiiiiiiiivne, girlie skroz (zato si mi i pla na pamet, posto si na vecini slika u pink kombinacijam stokakvim) - crvene na sitne bijele tackice! roxy. 25 EUR. size - small.

skiDeki

Pa postavi sliku u temi o opremi, ja sam svoje stavio!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

minjon81

Quote from: 01xxx01 on 10 December, 2010, 17:26:07
Quote from: minjon81 on 10 December, 2010, 14:28:43

Jaoooo! Kako je to tako jeftino? Kod nas nema Roxy ispod 50eura...
Morala bih ja to probati a dok dojdem bude se prodalo!!!
Hvala Sanjci!!!
Vesela devojcica

ha ha ha, nema kapa! a hlace su diiiiiiiiiiiiivne, girlie skroz (zato si mi i pla na pamet, posto si na vecini slika u pink kombinacijam stokakvim) - crvene na sitne bijele tackice! roxy. 25 EUR. size - small.

01xxx01

Quote from: minjon81 on 10 December, 2010, 18:53:26
Hvala Sanjci!!!
Vesela devojcica

e pa nema ni kod nas ali ovo je neki outlet fazon pa je stalno lutrija - udjes unutra i nadjes nesto odlicno za smijesne pare ili ne nadjes nista! a i ja nista ne uzimam bez probavanja, boze sacuva!  ;)sorry deki, nisam se sjetila one teme, evo necu vise da kvarim danetovu kafanu!

:-X

minjon81

Quote from: 01xxx01 on 10 December, 2010, 19:54:01
Quote from: minjon81 on 10 December, 2010, 18:53:26
Hvala Sanjci!!!
Vesela devojcica

e pa nema ni kod nas ali ovo je neki outlet fazon pa je stalno lutrija - udjes unutra i nadjes nesto odlicno za smijesne pare ili ne nadjes nista! a i ja nista ne uzimam bez probavanja, boze sacuva!  ;)sorry deki, nisam se sjetila one teme, evo necu vise da kvarim danetovu kafanu!

:-X

Oces me voditi tamo kad dodjem?  :-*