• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Nichifor

pa nisi luda dati 70 evra za nosaè motora. idi na otpad.

Nichifor

brera

Dobro jutro. ;D Du¾e nisam pripremao klasiku pa ne znam dal æe mi iæi. Za kahfu ne garantujem. devil:(

mijat

brera

Neke nove kombinacije su u pitanju, jel sa kartom za Kop? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Laus

Dobro jutro ljudi!

uf, ma ne ide razdvajati klasiku!!!  ideea:(

jel moze ipak jedna za mene!

brera

Mlad si ti, da vidim osobnu. devil:(

Laus

eee, ostala mi na klaviru  (:smijeh: hug:(

DarkoN

dobro jutro. ja cu standardno jednu rakijicu.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

jutro jutro
brera imal te klasike i za mene  ideea:( ocito je dobra cim si je toliko dugo pripremao

01xxx01

mogu li ja sad malo da se hvalim u kafani? kupila sma sebi nove ski-hlace juce, la la la la la! diiiiiiiiiiiiiivne su! sarene! minjon, gdje si, vidjela sma jedne super za tebe (too small for me  3:( )

eto takoooooo......

evo vam od mene, tim povodom:

[prilog je obrisao administrator]

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( nek je sretno  ;D i toplo a ovo da se pocastimo hmmm ja cu dva pa ko ne voli kolace sa sirom nek proslijedi

brera

Quote from: 01xxx01 on 10 December, 2010, 11:35:11
mogu li ja sad malo da se hvalim u kafani? kupila sma sebi nove ski-hlace juce, la la la la la! diiiiiiiiiiiiiivne su! sarene! minjon, gdje si, vidjela sma jedne super za tebe (too small for me  3:( )

eto takoooooo......

evo vam od mene, tim povodom:

Koliko komada si ti veæ pojela? Biæe tebi premalene i nove ski - hlaæe. devil:(

brera

Quote from: harison on 10 December, 2010, 11:27:21
jutro jutrobrera imal te klasike i za mene  ideea:( ocito je dobra cim si je toliko dugo pripremao
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Neke navike i stvari se mijenjaju, a neke NIKAD!!!