• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Srecno, zovem te sutra da mi podneses izvestaj :P
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Nichifor

Quote from: skiDeki on 09 December, 2010, 19:15:53
Srecno, zovem te sutra da mi podneses izvestaj :P
e boki raspitao sam se za onaj rosinjol. pa to samo ¾ene voze jebote. e kadd si gore vidi za mijata neki ski pas sa popustom. platio bi ka¾e duplu cijenu (sturiæe me obojica)

za minjonèe  regge vidim kupile se felne ovo -ono - dvesta na sat!!!

Peglas

Evo jedna dobra slija za kafane.
...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

skiDeki

Dobre ove krigle od litre...
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

evo i mene da popijem jednu prije spavanja.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

donijela tetka dosta za svih (:smijeh:

BOJAN-BG

stiglo se na kopaonik,temperatura minus 10 a topovi rade punom parom

Big_DANE

Quote from: BOJAN-BG on 10 December, 2010, 00:31:02
stiglo se na kopaonik,temperatura minus 10 a topovi rade punom parom

:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

minjon81

Jao Boki malko sam ljubomorna!!! Uzivaj druze!!!

Zaharije regge kupile se felne, stigle gume, otisao nosac motora! Poludecu  ???!

Pusti coveka da uziva u novim skijama  3:( !!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

toooo Bokac samo pusti brigu na veselje......ihhhhhhhh sta bi ja sad radio da sam negdje na snijegu  ideea:(

evo imal ko da pomogne...vide se nove felne i gume ali motor otisao u k**** pa ak je neko raspolozen nek dodje minjon i ja samo buljimo ne znamo kako poceti  devil:(

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma kod zaharije ti je sve 10€ hahahaahhaha...steta sto nisi blize i sezonsku bi od tebe uzelo za 10€  devil:(  (mozda proslo godisnju ) (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

minjon81

Hare i ja krenuli na Roglu kad vidis sta se desilo... Nesto mi je sumnjivo!!!  :-X

Kako 10eura kad najniza cena 7000 din (oko 70 eura)... U Bosni eldorado... Srednji nosac, nije onaj do menjaca nego onaj sledeci i ima neku gumu unutra pukla dabogda  >:( !!! Moram da cekam Bokija da se vrati sa Kopa da mi to pronadje!!!  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma nista ostavimo mi njemu poruku na monitor...pa ajmo mi do rent a car-a uzet cemo neko auto s kojim mozemo na Roglo, pa da ovaj vikend potrosimo na bijeloj podlozi (lift) (lift) (lift) (lift)

minjon81

Evo resenja!!! Odoh da spavam!!!

Ovde nista ne pada ali je minus pingvin!!! Katastrofa!!!