• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Birtija u Snegu

Started by skiDeki, 02 December, 2010, 18:48:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Big_DANE

brera

DarkoN

volim kada mislis na mene. sad sam dosao iz teretane i leglo bi mi jedno pivo.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

Darko nikad ne iznjeveri, barem ne kod pive. (:smijeh: ®ivjeli. :bravo::(

brera

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

mijat

DarkoN

ma izdacemo ove tvoje jahorinske sezonske 2x po 7 dana i onda imas zimovanje za dz.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

DarkoN

ja sam upravo poslao i ovogodisnju, za svaki slucaj  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

MarijaBB

Koliko se moram vidjeti na slici, do koljena ili moze i krupniji plan, do dekoltea :)?

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 08 December, 2010, 15:34:07
Koliko se moram vidjeti na slici, do koljena ili moze i krupniji plan, do dekoltea :)?
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
to zavisi od toga da li hoces sezonski ili polusezonski ski pass.   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

brera

Quote from: MarijaBB on 08 December, 2010, 15:34:07
Za sezonski mora biti dekolte i to dobro da se vidi. 3:( 3:(